Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Dôvera zdravotná poisťovňa.
20. septembra 2023, 12:00
Čas čítania 0:43
Sponzorovaný obsah

Aké máš skúsenosti s hospitalizáciou? Pýtali sme sa Slovákov, čo si myslia o slovenských nemocniciach (ANKETA)

ZDRAVIE ANKETY NEMOCNICA SLOVENSKÉ NEMOCNICE
Uložiť Uložené

Niekto je s naším zdravotníctvom spokojný a u niekoho je to zase naopak. Ako to máš ty?

Pobyt v nemocnici nie je pre nikoho príjemným zážitkom. Keď však ide o zdravie, niekedy je návšteva nemocničného prostredia nevyhnutnou záležitosťou. Nejeden Slovák má zmiešané pocity ohľadom našich „špitálov“. Si medzi nimi? Aké máš skúsenosti? A presne túto otázku podávala okoloidúcim naša moderátorka Barbora Bakošová na Hlavnej stanici v Bratislave.

Slovenské zdravotníctvo je „také, aké je“, no nemusí to byť vždy pravidlom. Svoje o tom vedia aj účastníci ankety, ktorí párkrát navštívili nemocnice či psychiatriu. Na otázku Aký si si odniesol z pobytu pocit či zážitok? zazneli vety, ktoré chválili výkon lekárov alebo aj získané skúsenosti. Niekedy nie je všetko dokonalé, a preto niekto mal z nemocničného prostredia aj negatívnu skúsenosť. Všetky odpovede si vieš vypočuť v našom videu.

Každý chce, aby bolo o neho poriadne postarané. Predsa len, zdravie nemôžeš brať na ľahkú váhu. A preto pokiaľ chceš naozaj nadštandardnú starostlivosť, vyber si Nemocnicu Bory. Okrem toho, že láka moderným interiérom a nadčasovou technológiou, v jej priestoroch nájdeš aj pobočku zdravotnej poisťovne Dôvera. Tá má benefit bezplatnej dopravy pre všetkých poistencov, ktorí majú naplánovanú operáciu v Nemocnici Bory.

Chcem sa poistit v Dôvere
Domov
Zdieľať
Diskusia