Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti Dôvera.
3. mája 2023 o 10:30
Čas čítania 0:39
Sponzorovaný obsah

V nemocnici novej generácie vybavíš všetko pod jednou strechou. Nájdeš tu aj pobočku zdravotnej poisťovne

ZAUJÍMAVOSTI NEMOCNICA BORY
Uložiť Uložené

Po pobyte v nemocnici netúži azda nikto. Avšak keď už to musí byť, malo by to vyzerať tak ako v bratislavských Boroch.

Kvôli vybaveniu potrebných vecí súvisiacich s poistením nemusíš hľadať spôsob, ako sa dostať do mesta ani v prípade, že si práve v nemocnici. Všetko vybavíš priamo v najmodernejšej bratislavskej Nemocnici Bory. Stačí ti prejsť len pár metrov, a to pokojne aj v papučiach a v župane. Do pobočky zdravotnej poisťovne si môžeš odskočiť aj z neďalekého nákupného centra.

Zdravotná poisťovňa Dôvera otvorila už 8. pobočku priamo v zdravotníckom zariadení. Snaží sa tým zjednodušiť pacientom ich pobyt v nemocnici. Boli sme sa pozrieť, ako to v tejto nemocnici vyzerá.

Chcem sa poistiť

Nemocnica Bory púta pozornosť príjemným štýlovým interiérom, v ktorom sa môžeš cítiť ako v hoteli. Jej ambíciou je prilákať najlepších lekárov a zdravotné sestry zo Slovenska aj zo zahraničia. A čo si myslia o nemocnici jej zamestnanci? Na názor sme sa opýtali zdravotnej sestry, ktorej odpoveď si pozri v našej reportáži. Nemocnica okrem iného disponuje aj najnovšími prístrojmi a najmä výhodnou polohou v bratislavských Boroch. Pacienti tak môžu zažiť nadštandardnú zdravotnú starostlivosť aj v našich končinách.

Domov
Zdieľať
Diskusia