Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
MBPFW: Módne duely sú späť. Porovnali sme podobné outfity návštevníkov fashion weeku. Koho fit bol totálne mimo?

Umelé vlasy ako doplnok

Nevieš, ako ozvláštniť outfit? Odstrihni pár prameňov z parochne a pridaj ich k tomu, čo uznáš za vhodné. Hostia pražského fashion weeku siahli po spojení s okuliarmi alebo náušnicami a ani v jednom prípade rozhodne nešlo o zlý výber. Subtílne aplikácie vo forme náušníc pri looku č. 2 nás bavia rovnako ako výraznejší styling alien coded slnečných okuliarov. Vzhľadom na to, že sú oba looky poňaté podobným spôsobom, bolo ťažké prikloniť sa na stranu jedného z nich a určiť víťaza.

Sako od značky Tobias Equipment nás však zaujalo o niečo viac ako splývavý set v staroružovej farbe a z toho dôvodu sa prikláňame k outfitu č. 1.

MBPFW
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin

Adidas sportswear

Piaty módny duel ovládli dve návštevníčky, ktorých hlavným prvkom outfitu boli tri pruhy spoločnosti Adidas. Za bežných okolností sa tešíme spojeniu športových kúskov so streetwearovými odevmi, nie vždy to však ide podľa plánu. Reč je o prvom outfite, ktorý, či už chceme, alebo nie, pripomína kostým Supermana.

Odporúčané
Outfit check z pražského fashion weeku: Kto sa vyhral s lookom a kto bol trochu mimo? Outfit check z pražského fashion weeku: Kto sa vyhral s lookom a kto bol trochu mimo? 5. septembra 2023 o 15:30

Styling s čiernym topom a so striebornou kabelkou je doslova ako z inej dimenzie, avšak nie v pozitívnom zmysle slova. Ani outfit druhej návštevníčky nie je niečo, z čoho by sme šli do kolien, oproti stylingu pri looku č. 1 však stále ide o menší hriech.

Look č. 2 sa pre nás v tomto kole stáva víťazom, primárne vďaka svojej neutrálnosti.

MBPFW
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin

Káro

Ako sme už spomínali v outfit checku z 3. dňa MBPFW, kocky a káro patrili jednoznačne medzi najobľúbenejšie printy tohtoročnej jesennej edície. Návštevníci ich vo svojich outfitoch uplatnili rôznymi spôsobmi, za nás však najlepšie fungovali tie so sukňou.

Kárované sukne pripomínajúce kilt majú niečo do seba a páčia sa nám kombinácie s vysokými cowboy boots a distressed svetrom ako v prípade prvého looku. Károvaná vesta pri looku č. 2 nás tiež baví a celá kombinácia pripomína niečo, čo by si na seba vzala Emma Chamberlain. Čo nám však k celku nesedí, sú čierno-biele loafers, ktoré sú na nás už too much.

Radšej by sme šli do čiernej obuvi a nebránili by sme sa ani jej robustnejšej podobe. Návštevník s lookom č. 1 si so stylingom poradil o niečo lepšie.

MBPFW
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin

Nezabudli sme však pre teba dokumentovať ani zvyšok outfitov, ktorý nájdeš vo fotogalérii nižšie.

MBPFWMBPFWMBPFWMBPFW
Zobraziť galériu
(22)
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 3 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia