Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
MBPFW: Módne duely sú späť. Porovnali sme podobné outfity návštevníkov fashion weeku. Koho fit bol totálne mimo?

Volány

Tylové sukne s volánmi sú veľmi ošemetným kúskom. Hrozí, že keď sa kombinovanie nepodarí, vznikne gýč a celok pôsobí lacno. Na druhej strane však môžu z volánovej sukne vzísť aj veľmi štýlové kreácie, ktoré z nej urobia dominantu celého looku. Hlavná je aj farba. Len čo zvolíš svetlejšie odtiene, zvyšuješ riziko neúspechu, preto je lepšie staviť na istotu a siahnuť po čiernej, ako je to v prípade looku č. 2.

Vďaka kombinácii s nohavicami, korzetom, so skladaným sakom a s výraznými doplnkami získal look skvelú dynamiku. Look č. 1, žiaľ, pôsobí trochu cheap.

Víťazom druhého duelu sa teda stáva look č. 2.

MBPFW
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin

Kožená bunda

Je to must have kúsok každého šatníka a takisto kus, bez ktorého sa nezaobíde žiadna fashion akcia. S koženou bundou sa dá pohrať rôznymi spôsobmi a je škoda zostať iba pri basicu. Pri looku č. 2 nás baví hra so štruktúrami.

Odporúčané
Drag queen na móle, modelky s cigaretami aj narodky Vandy Jandy. Toto priniesla jesenná edícia MBPFW Drag queen na móle, modelky s cigaretami aj narodky Vandy Jandy. Toto priniesla jesenná edícia MBPFW 6. septembra 2023, 17:00

Napriek tomu, že ide o monochromatický outfit, textúry rôznych materiálov z neho vytvárajú nekonvenčný celok. Rovnako tak aj šatka na hlave a ostatné komponenty fungujú úplne skvele. To, bohužiaľ, nemôžeme povedať o looku č. 1, kde by to chcelo dotiahnuť celkový styling do konca – pridať o niečo voľnejšie siluety, aby vznikli zaujímavé kontrasty.

Hoci na martenskách v spojení s leather jacket nie je nič zlé, ide o trochu prefláknutú kombináciu, ktorá si žiada aspoň experimentovanie so šnúrkami či s ponožkami. Víťazom je look č. 2.

MBPFW
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia