Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
7 typov šiat, ktoré o chvíľu uvidíš v každom jednom obchode

3. Riasené

To, že túto jeseň sa strieda extravagancia s eleganciou, dokazuje aj ďalší trend na našom zozname – šaty s riaseným efektom. Look inšpirovaný antickým Gréckom, ktorý sa neskôr prepracoval na zoznam Y2K hitov, je späť. Vidieť si ich mohla na prehliadkach značiek Tove, Ferragamo, Altuzarra či Givenchy.

Rosie.
Rosie. Zdroj: Instagram/Rosie Huntington-Whiteley


O jeden z najlepších módnych počinov sa však postarala práve Rosie Huntington-Whiteley, ktorá sa na Instagrame pochválila šatami od Yves Saint Laurent. Tie sa však stali hitom už v roku 2022, keď si totožný model na oscarovej Vanity Fair obliekla aj Hailey Bieber. Hoci sa ceny šiat od luxusnej značky pohybujú okolo 5-tisíc eur, my sme ti v našom wishliste priniesli lacnejšie varianty. 

Tieto elegantné olivové šaty za 22,99 eur nájdeš v ponuke Bershky.
Strečové Espelho šaty s nariasenou asymetrickou sukňou a kruhovým výrezom v páse ti ponúka luxusná značka Jacquemus. Vďaka kvalitnej práci s detailom si na svoje prédu milovníčky opulencie a nevšedných kúskov. Konkrétny model v oranžovej farbe kúpiš za 294 eur.Nariasené džersejové šaty v tmavomodrej ti za lákavých 39,99 eur ponúka H&M.Hnedé maxi šaty s golierom a efektným riasením nájdeš za 358 eur v obchode značky CONCEPTO.
Zobraziť galériu
(6)
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 2 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia