Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
7 typov šiat, ktoré o chvíľu uvidíš v každom jednom obchode

4. Luxusné červené

Červená nie je na zozname jesenných trendov prvýkrát. Už v predchádzajúcich rokoch ju totiž do svojich kolekcií zaradili módne domy Prada či Gucci. Táto romantická a zároveň sexi farba však túto jesennú sezónu naberie poriadne luxusný twist. Túto sezónu vynikne na okázalých strihoch z exkluzívnych materiálov ako hodváb či satén.

Hailey.
Hailey. Zdroj: Getty Images/Raymond Hall/GC Images)

Okrem značiek Valentino, Jacquemus a Loewe privítala s červenými šatami jeseň aj naša obľúbená fashionistka Hailey Bieber. V luxusných šatách od Ermanna Scervina z kolekcie jeseň/zima 2023 pôsobila ako chodiaca reklama na trendy. Rovnako oceňujeme výber účesu, personalizovaný náhrdelník a v neposlednom rade lodičky od značky Maison Ernest. Teraz už určite vieš, ako na to!

Výstrihy a maxi dlžka pridáva tomuto modelu od značky HUGO nádych extravagancie. Šaty z úpletu a s priliehavým strihom kúpiš za 276 eur.Midi priliehavé šaty v ohnivo červenej farbe ti za 99,90 eur ponúka Mango.Milovníčky značky PROENZA vedia, že štýl a kvalita idú pri jej produktoch ruka v ruke. Za model na fotke zaplatíš 442 eur, no zaručene ho neuvidíš na každej druhej.
Satén v kombinácii s červenou pôsobí nesmierne luxusne. Tento konkrétny model v midi dĺžke s odhalenými ramenami nájdeš v ponuke H&M za 24,99 eur.
Zobraziť galériu
(6)

5. Pletené

Jeseň bez úpletových šiat akoby ani nebola. Nadčasová a univerzálna klasika, ktorú vo svojich sezónnych kolekciách predstavili Burberry, Chanel, Ralph Lauren aj Balenciaga, vyzerá rovnako dobre v zemitých odtieňoch, ako aj vo výrazných farbách.

Či už siahneš po jemnejšej štruktúre, alebo výraznom pletenom vzore, kľúčovou pri tomto trende je predovšetkým dĺžka. V prípade pletených šiat ti rozhodne odporúčame vsadiť na midi či maxi strih, ktorý lichotí postave a zvýrazní tvoje krivky. 

Ezgi.
Ezgi. Zdroj: Instagram/Ezgi Findik

Bonusom je, že k dosiahnutiu efektného looku nepotrebuješ veľa. Modely, ktoré sme pre teba vybrali, sú totiž samy osebe skvelými statement kúskami.

Ako tieto šaty nastylovať, ti ukáže turecká influencerka Ezgi Findik. Skvelým doplnkom, na ktorý sa oplatí vsadiť, je vhodná obuv. Podľa toho, aký štýl preferuješ, ti odporúčame zvoliť vysoké čižmy, výrazné kozačky alebo martensky.

Ak ti vydržalo letné opálenie, s týmto konkrétnym bielym modelom od Edited na jeseň vynikneš. V-čkový výstrih aj maxi dĺžka sú stelesnením elegancie aj vyberaného vkusu. Model na fotke kúpiš za 41,94 eur.
S fialovými šatami z rebrovaného úpletu budeš v jesenných uliciach neprehliadnuteľná. U REMAIN BIRGER CHRISTENSEN ich kúpiš za 270 eur.Midišaty Victoria s výstrihom na ramene ti ponúka za 400 eur luxusná značka ANINE BING.
Svetríkové šaty s opulentným riešením dekoltu ti v dramatickej šedej ponúka nemecká značka NA-KD. Zaplatíš za ne 45,46 eur.
Zobraziť galériu
(6)
Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 3 z 4
Domov
Zdieľať
Diskusia