Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
20. augusta 2023, 10:15
Čas čítania 0:45
Eduard Starkbauer

Virálny country spevák s 26 miliónmi pozretí odmietol astronomickú zmluvu. Jeho dôvody mnohých prekvapia

ZAHRANIČIE HUDBA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Oliver Anthony natočil úspešný videoklip vo vlastnej záhrade.

Americký spevák Oliver Anthony, ktorý sa stal virálnou senzáciou vďaka skladbe Rich Men North of Richmond, ktorú nahral na vlastnej farme, odmietol podľa portálu UNILAD zmluvu v hodnote 8 miliónov dolárov. Jeho interpretáciu si už na Youtube za pár dní pozrelo vyše 26 miliónov ľudí.

Doteraz neznámy spevák si takmer bleskovú popularitu získal vďaka priamočiaremu vykresľovaniu problematického života spojeného so psychickými problémami, závislosťami či s nezamestnanosťou.

Dôvody odmietnutia lukratívnej zmluvy objasnil v príspevku na Facebooku. Sedemcifernú ponuku od hudobných zástupcov vraj neprijal, keďže nemá vôbec záujem stať sa slávnym.

„Ľudia v hudobnom priemysle na mňa civeli prázdnym pohľadom, keď som odmietol 8 miliónov. Nechcem však 6 autobusov, 15 kamiónov a prúdové lietadlo. Nechcem hrať na štadiónoch, nechcem byť v centre pozornosti. Hudbu, ktorú som napísal, som vytvoril, pretože som trpel psychickými problémami a depresiami,“ zdôveril sa.

„Práve sa nachádzam v zvláštnom bode vo svojom živote. Nikdy som nechcel byť hudobníkom na plný úväzok a už vôbec som nechcel sedieť na vrchole hitparád. (...) túto pieseň sme nahrali na mojom pozemku s nádejou, že môže dosiahnuť 300 000 pozretí. Stále celkom neverím tomu, čo sa stalo. Je to pre mňa zvláštne,“ pokračoval.

Oliver Anthony
Zdroj: Facebook/Oliver Anthony Music
Domov
Zdieľať
Diskusia