Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
19. augusta 2023, 11:52
Čas čítania 1:00
Jana Chovancová

Neymar má v Saudskej Arábii vysoké nároky: chce osem áut, tri sauny a plnú chladničku džúsu

OSOBNOSTI FUTBAL NEYMAR PENIAZE SAUDSKÁ ARÁBIA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené
Články o športe ti prináša Fortuna. Zaregistruj sa a vyber si svoj bonus!chcem bonus

Brazílska hviezda chce svoj pobyt v cudzej krajine pretaviť na obrovský luxus.

Tridsaťdvaročný Neymar je s Karimom Benzemom najväčšou hviezdou, ktorá sa toto leto sťahuje do Saudskej Arábie. Svoj pobyt si chce zrejme Neymar urobiť čo najviac pohodlným a na povrch vyplávali informácie o tom, čo všetko požaduje vo svojom novom dome. Píše o tom The Sun.

Brazílskeho útočníka predali z francúzskeho PSG saudskoarabskému klubu Al-Hilal za približne 90 miliónov eur, kontrakt s nimi podpíše na dve sezóny. Na Arabskom polostrove si hráč údajne za dva roky zarobí až 160 miliónov eur a obliekať bude aj naďalej dres s číslom 10. Viac o prestupe Neymara si prečítaš TU.

Luxusné autá aj plná chladnička 

Podľa informácií Neymar majiteľov Al-Hilalu požiadal dokopy o osem áut. Majú byť medzi nimi štyri Mercedesy triedy G, dodávka Mercedes s vodičom, ktorý by mal byť k dispozícii nepretržite každý deň, a ďalšie tri luxusné pre seba. Futbalista však pri výbere nešetril a vybral si Bentley Continental GP, Aston Martin DBX a Lamborghini Huracan, ktoré dokopy stoja takmer 600-tisíc eur. 

Okrem drahých áut požiadal, aby bol vždy v chladničke jeho obľúbený džús Açaí, ale aj nápoj Guarana pre priateľov a rodinu. Vo svojom novom dome si tiež vyžiadal tri sauny, päť pracovníkov na plný úväzok vrátane pomocného kuchára, ktorý by pomáhal jeho osobnému kuchárovi z Brazílie, a dvoch ľudí, ktorí sa majú starať o upratovanie.

Odporúčané
Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo Slovan Bratislava si priniesol zlého chlapca z Luxemburska. Gersona Rodriguesa sleduje aj Cristiano Ronaldo 20. apríla 2024, 16:30

Zdroj hovorí nielen o luxusnom majetku, o ktorý hviezda žiada. Chcel vraj aj to, aby všetky náklady za jeho pobyty v hoteloch, jedlá v reštauráciách a výlety do miest, ktoré bude navštevovať počas voľných dní, hradili majitelia Al-Hilal.

Domov
Zdieľať
Diskusia