Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
31. augusta 2023, 11:00
Čas čítania 2:29
Jana Chovancová

Kam na predĺžený víkend bez internetu? TOTO je 5 úžasných off-grid ubytovaní na Slovensku

Kam na predĺžený víkend bez internetu? TOTO je 5 úžasných off-grid ubytovaní na Slovensku
Zdroj: Pexels/Eberhard Grossgasteiger/na voľné použitie
ZAUJÍMAVOSTI CESTOVANIE CESTOVANIE PO SLOVENSKU
Uložiť Uložené

Predstav si deň bez Instagramu, elektriny či iných bežných vecí, ktoré ti uľahčujú život každý deň. Namiesto toho sa ponor do divočiny a užívaj si čaro prírody v týchto skvelých ubytovaniach na Slovensku.

Žiaden internet, toaleta v prírode a tmavá noc, kde ti svieti iba mesiac, hviezdy a sviečka. Aj takto môže znieť definícia off-grid ubytovania. Ak túžiš po ozajstnom oddychu, kde nebudeš mať k dispozícii bežné veci a domáci komfort, si tu správne. Takéto ubytovania máme totiž aj na Slovensku.

Vyhľadali sme pre teba tie najlepšie, zistili sme cenu a vytvorili zoznam. Pozri si, ktoré toto leto určite stoja za návštevu!

Ak sleduješ náš web, určite ti neuniklo, že naň pravidelne prispievame zaujímavými článkami aj o cestovaní. Nájdeš tam napríklad tipy na lacné letenky, skvelé miesta na Slovensku aj v zahraničí, ktoré stoja za návštevu, ale aj užitočné travel rady. Okrem toho ťa čakajú pútavé rozhovory s inšpiratívnymi ľuďmi. V prípade, že sa ti naša tvorba páči a chceš podporiť náš redakčný tím, staň sa členom klubu Refresher+

Teepeečko sa nachádza na Liptove a je skvelou voľbou na strávenie romantického víkendu mimo civilizácie.
Teepeečko sa nachádza na Liptove a je skvelou voľbou na strávenie romantického víkendu mimo civilizácie. Zdroj: teepeecko.com

Teepeečko 

Cena za noc: 160 € pre dve osoby

Kapacita: štyri osoby, doplatok 20 € za každú ďalšiu 

Pet-friendly: nie

V objatí slovenských hôr na Liptove, kde ťa široko-ďaleko neruší ruch mesta, nájdeš Teepeečko. V stanovom ubytovaní s pevnou podlahou je všetko, čo potrebuješ, vrátane kuchynského vybavenia, spoločenských hier, svetielok, hygienických potrieb a uvítacieho košíka s jedlom. Vonku sa nachádza suchá toaleta, ležadlá aj ohnisko, pri ktorom môžeš stráviť romantický večer so svojou polovičkou. Nachádza sa nad malebnou dedinkou Liptovské Beharovce, asi sedem minút pomalej chôdze od miesta, kde je možnosť parkovania auta. 

Teepeečko sa nachádza na Liptove a je skvelou voľbou na strávenie romantického víkendu mimo civilizácie. Teepeečko sa nachádza na Liptove a je skvelou voľbou na strávenie romantického víkendu mimo civilizácie. Teepeečko sa nachádza na Liptove a je skvelou voľbou na strávenie romantického víkendu mimo civilizácie. Teepeečko sa nachádza na Liptove a je skvelou voľbou na strávenie romantického víkendu mimo civilizácie.
Zobraziť galériu
(4)
Chata v strede lesa ti ponúka oddych od civilizácie a pokoj v krásnej prírode.
Chata v strede lesa ti ponúka oddych od civilizácie a pokoj v krásnej prírode. Zdroj: Airbnb

Chata v strede lesa 

Cena za noc: 156 € pre dve osoby

Kapacita: šesť osôb

Pet-friendly: áno

Ako už iste tušíš z názvu, táto chatka sa nachádza v strede lesa. Môžeš si tak byť istý, že nebudeš počuť nič okrem zvukov prírody. Pre skvelú polohu a málo svetelného smogu ti ponúkne výnimočne pekný pohľad na nočnú oblohu a nielen to. Poriadne sa vypotiť môžeš v saune, ktorá prislúcha k objektu, a na schladenie ti je k dispozícii vonkajšia kaďa. Toto miesto je ideálne pre rodiny s deťmi, ale aj romantické páry, ktoré túžia po intímnom oddychu či digitálom detoxe. Nachádza sa v dedinke Ostrá Lúka v Banskobystrickom regióne. 

Chata v strede lesa ti ponúka oddych od civilizácie a pokoj v krásnej prírode. Chata v strede lesa ti ponúka oddych od civilizácie a pokoj v krásnej prírode. Chata v strede lesa ti ponúka oddych od civilizácie a pokoj v krásnej prírode. Chata v strede lesa ti ponúka oddych od civilizácie a pokoj v krásnej prírode.
Zobraziť galériu
(4)
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia