Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L'Oréal Paris.
24. augusta 2023, 12:00
Čas čítania 0:52
Sponzorovaný obsah

Pestré hravé tiene, ideálne na letnú párty. Takto si nalíčiš oči podľa Michaely Chrkavej (MAKE-UP & GOSSIP)

OSOBNOSTI KOZMETICKÉ ZNAČKY KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP
Uložiť Uložené

V tejto epizóde sa dozvieš, ako si dokonale nanesieš ružové očné tiene, ktoré sa perfektne hodia k letu podľa moderátorky podcastu Sexuálna Výchova.

Máme tu opäť novú epizódu Make-Up & Gossip. Tentokrát si Linda Gunišová zavolala do salónu krásy Michaelu Chrkavú alias @michellegraphy. Michaela sa venuje sexuálnym témam vo svojom podcaste, ktorý moderuje – @sexualnavychova. A spolu s Lindou ti ukáže hravý mejkap s farebnými očnými tieňmi, ktorý sa perfektne hodí na letnú párty.

Ako už je tradíciou, aj Michaela prezradila, bez ktorých produktov by nevyšla von. Pre ňu je „must-have“ vec v kabelke hrebeň, krém na ruky a balzam na pery, ktorý mení svoju farbu. No a nastal čas na samotné líčenie. Pokiaľ máš to šťastie a podobne ako Michaela nemávaš často vyrážky, zíde sa ti jemne krycí mejkap MAC Cosmetics Studio Radiance Face and Body Radiant Sheer Foundation. Linda zase zvolila tekutý mejkap L’Oréal Paris True Match, ktorý je na podobnej báze.

Následne nastal čas na lícne kosti, ktoré si Michaela vykontúrovala pigmentovaným hnedým bronzerom. Hlavným prvkom celého „looku“ sú farebné ružové očné tiene, ktoré si líč čo najľahším držaním štetca. A aby si ich mala dokonale vyblendované, potrebuješ naozaj kvalitné štetce. Vo videu sa tiež dozvieš, ako sa vyhneš nežiaducim šmuhám na očiach.


Gossip, samozrejme, nemohol chýbať tiež. Linda s Michaelou si nostalgicky zaspomínali na starú slovenskú zoznamku, preberali Michaeline začiatky s podcastom a ako sa dala s manželom dokopy. Toto všetko a ešte viac zistíš v novej epizóde Make-Up & Gossip.

Domov
Zdieľať
Diskusia