Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. augusta 2023, 8:08
Čas čítania 0:28
Adriana Královičová Denisa Šútorová

Rihanna sa stala dvojnásobnou mamou. Porodiť mala už na začiatku augusta

OSOBNOSTI ASAP ROCKY OSOBNOSTI RIHANNA
Uložiť Uložené

A$AP Rocky a Rihanna sa stali dvojnásobnými rodičmi.

Rihanna priviedla na svet zdravého chlapca, informoval o tom portál TMZ. Porodiť mala už 3. augusta, pár to doteraz tajil.

Rihanna priviedla na svet svoje prvé dieťa, ktoré má s priateľom A$AP Rockym, v máji roku 2022. Len o pár mesiacov šokovala fanúšikov druhou radostnou novinkou. Počas vystúpenia na Superbowle vo februári tohto roku oznámila druhé tehotenstvo.

Trojčlenná rodina zdobila titulku Vogue, druhé tehotenstvo oznámila fanúšikom na Superbowle.
Trojčlenná rodina zdobila titulku Vogue, druhé tehotenstvo oznámila fanúšikom na Superbowle. Zdroj: British Vogue/InezAndVinoodh, TASR/AP

Speváčka dlho meno svojho prvorodeného dieťaťa nezverejňovala, nakoniec fanúšikom prezradila, že meno RZA Athelston Mayers je inšpirované členom legendárneho zoskupenia Wu-Tang Clan. Spoločne s A$AP Rockym sa objavili aj na titulke magazínu Vogue. Okrem podrobných informácií o prvom pôrode či materstve povedala, že je ďalším potomkom otvorená a je pripravená mať veľkú rodinu. Tak už len čakáme, kedy nás Riri opäť prekvapí.

Domov
Zdieľať
Diskusia