Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
15. februára 2023, 20:13
Čas čítania 0:52
Adriana Královičová

Rihanna zverejnila exkluzívne fotografie svojho syna z fotenia pre Vogue. Vôbec prvýkrát prehovorila o svojom pôrode

MÓDA ASAP ROCKY RIHANNA
Uložiť Uložené

Rodina sa čoskoro rozrastie.

Rihanna vkročila do svojej novej éry materstva veľkým štýlom. Jej syn nemá ešte ani rok a už pózuje na titulke magazínu. Fotka trojčlennej, čoskoro štvorčlennej rodiny zdobí obálku marcového vydania britského vydania magazínu Vogue. Speváčka v rozhovore otvára aj tému materstva, pôrodu a života s jej partnerom Asapom Rockym. Meno chlapčeka stále neprezradila.

Fanúšikovia sa ešte nestihli spamätať z jej vystúpenia na Super Bowle, kde oznámila ďalšie tehotenstvo. Dnes všetkých prekvapila krásnou titulkou, ktorá vyzerá ako dokonalý rodinný portrét. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa British Vogue (@britishvogue)

Speváčka opisuje svoje prvé mesiace v úlohe matky ako niečo legendárne. „Znamená to pre mňa všetko. Naozaj si nepamätám život predtým, to je tá najšialenejšia vec vôbec,“ hovorí pre Vogue. V rozhovore taktiež spomína, že s partnerom chceli poznať pohlavie dieťaťa dopredu. Asap Rocky chcel syna a Rihanna so smiechom dodáva, že sa modlila, aby sa mu prianie splnilo.

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa badgalriri (@badgalriri)

Titulku fotili na pláži pred niekoľkými týždňami, kde v ten deň paparazzi odfotili tvár ich syna. Rihanna s Asapom vedeli, že musia konať, pretože sa s jeho fotkou začne obchodovať. Aby tomuto kroku predišla, sama zverejnila prvé fotografie syna na svojom Tiktoku. 

Speváčka takisto tvrdí, že je ďalším deťom otvorená. Bohu ďakuje za svojho prvého syna a je pripravená mať veľkú rodinu.

Domov
Zdieľať
Diskusia