Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
11. augusta 2023, 13:00
Čas čítania 3:18
Tímea Krauszová

10 jednoduchých krokov, s ktorými Just Klaudy dosiahne femme fatale look: čo najdrahšie má v kozmetickej taške?

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP
Uložiť Uložené

Ľahké líčenie s dramatickým efektom. To nám v štúdiu ukázala Just Klaudy a s týmito produktmi to určite dokážeš doma aj ty.

Ak ešte nesleduješ našu reláciu Make-up & Gossip, tak prichádzaš o veľa. Známych osobností sa pýtame na ich obľúbené kozmetické produkty, skúšame ich štýl líčenia a popritom sa dozvieme aj niečo zaujímavé z ich súkromia. Klikni sem a pozri si aj predošlé diely, v ktorých Linda Gunišová vyspovedala modelky, influencerky či make-up artistu.

V štúdiu tentoraz privítala influencerku a vyštudovanú farmaceutku Klaudiu (@justklaudy) a spoločne si vykúzlili pravý femme fatale look s výraznými červenými perami. Spísali sme všetky produkty, ktoré vo videu ukázala a použila.

Ceny sú aktuálne v čase písania článku, zľavy sme nebrali do úvahy. Všetky produkty z nášho seriálu Make-up & Gossip, ale aj viac článkov o mejkape a tipy na dobré značky nájdeš na Refresheri v sekcii Make-up.

Podkladová báza Bobbi Brown

Bobbi Brown Vitamin Enriched Face Base je primer a krém v jednom. Kožu vyživuje a zanecháva ju veľmi jemnú na dotyk aj na pohľad. Je to celkom nadupaný produkt plný vitamínov, ktorý dokonca môžeš použiť aj ako pleťovú masku. Vtedy nielen hydratuje, ale aj  redukuje vzhľad vrások a jemných liniek a rozjasňuje pleť.

Pri použití ako primeru stačí tenká vrstva a minútku počkať, než budeš pokračovať s ďalšími vrstvami.

Cena: 55 €

Bobbi Brown
Zdroj: Bobbi Brown

Tónovacie sérum L’Oréal Paris 

L’Oréal Paris True Match Nude Plumping Tinted Serum je dnes už instagramová klasika. Je to veľmi jemné sérum, ktoré poskytuje stredné krytie, hodí sa na každodenné líčenie alebo na dni, keď chceš zvýrazniť inú časť tváre. Obsahuje kyselinu hyalurónovú, takže pomáha aj s hydratáciou, a pokožka s ním vyzerá sviežo.

Cena: 17 €

L'Oréal Paris  true match serum
Zdroj: L'Oréal Paris

Korektor Tarte

Tarte Shape Tape kedysi ovládol ešte youtubovú éru beauty obsahu (ak si to pamätáš, je čas začať používať retinol). Je to nádherne krémový produkt, ktorý dlho vydrží a má veľmi dobré krytie. Má matný finiš a celodennú výdrž a hodí sa nielen pod oči, ako ho použila Klaudia, ale napríklad aj ako kontúrka.

Cena: okolo 30 €

tarte shape tape concealer
Zdroj: Tarte

Kontúrovacia tyčinka Fenty Beauty by Rihanna

Multifunkčné tyčinky Match Stix od Fenty pozná hádam každý. Majú „tradičné“ odtiene na rozjasnenie a kontúrovanie, ale aj farebné a trblietavé odtiene pre zaujímavý look. Použiť ich môžeš nielen na líčka, ale aj na pery či oči a len nedávno pribudla špeciálna letná limitka. Tyčinku Rihanna osobne odporúča najskôr nahriať na ruke, potom sa nanáša a rozpracuje veľmi ľahko.

Cena: 29 €

fenty match stix
Zdroj: Fenty Beauty by Rihanna

Ceruzka na obočie Catrice

Povedali sme to raz a budeme to opakovať dookola: krásne obočie nemusí stáť majland. Táto tenučká vysúvacia ceruzka na obočie ti pomôže nakresliť si jemné chĺpky a zvýrazniť si tak obočie bez toho, aby pripomínali rok 2014. Nájdeš ju v drogériách pod názvom Slim’matic Ultra Precise a v ôsmich odtieňoch.

Cena: 3,25 €

catrice ceruzka na oči
Zdroj: Catrice

Gél na obočie NYX

NYX Thick It. Stick It! je gélová maska na obočie ideálna na zahustenie, zvýraznenie a zafixovanie. Je dostupná vo viacerých odtieňoch, hustejšie obočie si s ňou zrejme vystačí aj bez ceruzky a tenšie bude vďačné za to, že obsahuje tónované vlákna, ktoré dobre zahustia. Vydrží celý deň.

Cena: 12 €

nyx gél na obočie
Zdroj: NYX Professional

Kompaktný púder Pupa Milano

Klaudia ďalej siahla po púdrovom bronzeri z trio balenia od talianskej značky Pupa. Konkrétne tento produkt už na slovenskom e-shope značky nezoženieš (inde áno), ale alternatívou by bol ich kompaktný púder 4v1. Aj ten obsahuje okrem bronzeru lícenku a kontúrovací odtieň, k tomu navyše rozjasňovač.

Bronzer môžeš použiť aj na očné viečka.

Cena: 16,40 €

pupa bronzer
Zdroj: Pupa Milano

Maskara Lancôme

Lancôme Hypnôse Drama je jedna z najznámejších luxusných špirál ideálnych na dramatickejšie líčenie. Je extra čierna, krásne zahusťuje a vytvorí objemné mihalnice pripomínajúce umelé. Hoci budú potom oči výrazné, produkt riasy nezlepí a dobre sa s kefkou pracuje. 

Cena: 40 €

 

lancôme drama špirála
Zdroj: Lancôme

MAC linka na pery + rúž Estée Lauder

Dvojkombo, ktoré nesklame, pre večný francúzsky šarm. Ako základ môžeš zvoliť akúkoľvek linku telovej farby, Klaudia siahla po klasike značky MAC v odtieni Whirl.

Cena: 13 €

mac ceruzka na pery
Zdroj: MAC Cosmetics via ASOS

Tekutý rúž zasychá do matna, no pery nevysušuje. Má veľmi výrazné farby, ktoré dlho vydržia a neusádzajú sa v líniách pier. Nanesieš jedným ťahom a vydrží aj celú noc, zvládne aj jedlo. Vzhľadom na dlhotrvajúce zloženie budeš na odlíčenie potrebovať olej alebo balzam. Pre ideálne nanášanie odporúčame najskôr pery exfoliovať.

Ak chceš rovnaký odtieň, ako použila Klaudia, tak hľadaj číslo 302.

Cena: okolo 40 €

Estée Lauder tekutý rúž
Zdroj: Estée Lauder

Klaudy vo videu hovorí aj o svojich začiatkoch na Instagrame, kedy tam začala zarábať alebo o tom, aké má estetické úpravy na svojom tele. Pozri si celé video a dozvieš sa viac:

Mejkap, klebety a krásni ľudia: klikni sem pre ďalšie diely Make-up & Gossip:
Transrodová modelka Charlotte ťa naučí robiť si taký letný glow, že si svoju pleť nanovo zamiluješ. Okrem toho otvorene vo videu hovorí, čo má na sebe upravené.
– Padnuté viečka nie sú dôvodom na skleslú náladu, aj tie sa dajú vybombiť na párty. Pozri si, ako na to s Emou Fajnor, z ktorej sa nám podarilo vytiahnuť, ako podľa nej vyzerá dokonalý muž a aký má momentálne milostný život.
– Ešte pár festivalov stíhaš! Inšpiruj sa mejkapom Barbory Bakošovej. Dozvieš sa aj neinvazívne triky na udržanie mladistvej pleti bez vrások.
Domov
Zdieľať
Diskusia