Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L'Oréal Paris.
29. júna 2023, 10:30
Čas čítania 0:46
Sponzorovaný obsah

Buď hlavnou hviezdou letných festivalov. Nalíč sa ako naša moderátorka Barbora Bakošová (Make-up & Gossip)

MÓDA FESTIVALY MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP REFRESHER VIDEO VIDEO
Uložiť Uložené

V najnovšej časti Make-up & Gossip sa môžeš inšpirovať dvoma mejkapmi, s ktorými zažiariš na každom letnom festivale. Okrem iného sa dozvieš tipy a triky na tvár bez vrások a prečo by SPF krém nemal chýbať v tvojej „skincare“ rutine.

Sezóna letných festivalov sa rozbehla a majitelia vstupeniek si pripravujú outfity, mejkapy alebo účesy, ktoré budú dokonale ladiť s festivalovou atmosférou. Chceš aj ty vyskúšať farebné festivalové líčenie, avšak netušíš, ako sa takýto mejkap robí? Do najnovšej epizódy Make-up & Gossip si Linda Gunišová zavolala našu Barboru Bakošovú, aby prezradila tipy a triky na dokonalý „make-up look“, s ktorým zahviezdiš na každom festivale.

V novej časti Make-up & Gossip sa môžeš inšpirovať hneď dvoma spôsobmi festivalového líčenia. Pokiaľ si ideš flitre, určite ti sadne Lindina linka s trblietkami, ktoré by ti nemohli na očiach držať bez kvalitnej fixačnej podkladovej bázy. Ak preferuješ pastelové farby, vyskúšaj Barborin očný mejkap s ružovými a fialovými odtieňmi. Pomôže ti farebná paletka NYX Professional Make-up. Všetky produkty, ktoré Linda a Barbora použili na svoj festivalový mejkap, nájdeš v našom videu.

Barbora sa okrem moderovania venuje aj vlastnej značke so záhradkárskymi doplnkami a tvárovým cvičeniam, ktoré ti v tejto epizóde Make-up & Gossip aj predvedie. Okrem iného sa dozvieš, aké obľúbené balzamy na pery používa, prečo je dôležité nosiť krém s faktorom proti UV žiareniu a s ktorým produktom si vieš reaplikovať SPF aj na mejkap. Pozri si video a uži si festivaly.

Domov
Zdieľať
Diskusia