Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je sponzorovaný obsah spoločnosti L'Oréal Paris.
25. júla 2023 o 9:00
Čas čítania 0:45
Sponzorovaný obsah

Transrodová modelka Charlotte Srnčík ti ukáže, ako na dokonalý summer glow (Make-Up & Gossip)

MÓDA MAKE-UP MAKE-UP & GOSSIP VIDEO
Uložiť Uložené

V tejto epizóde Make-Up & Gossip sa dozvieš, ktorej ingrediencii v kozmetických produktoch sa Charlotte vyhýba oblúkom a aká bola jej cesta transrodovej premeny.

V najnovšej epizóde Make-Up & Gossip si Linda Gunišová pozvala do štúdia Charlotte Srnčík (@charlotte.srncik), ktorá ti ukáže, ako na letnú „juicy“ pleť. Charlotte je transorodová modelka, influencerka a venuje sa fotografovaniu.

V kabelke musí mať obľúbené ovocné lesky, kontúrku na pery v hnedej farbe a štipec na vlasy. V rámci starostlivosti o pleť Charlotte preferuje výrobky, ktoré ju dostatočne hydratujú, a zložka alkohol je pre ňu „no go“. A SPF? To je predsa samozrejmosťou.

Aby si dosiahla perfektný „summer glow“ mejkap, potrebuješ aj dobrú lícenku, vďaka ktorej bude tvoja pleť vyzerať prirodzenejšie. Nemôže chýbať ani tekutý rozjasňovač. Charlotte preferuje nastriekať si fixačný sprej pred nanesením maskary, Linda na to použila fixačný sprej od Nyx Professional Makeup. Pre krásne zahustené mihalnice Linda zvolila obojstrannú špirálu L’Oréal Paris PRO XXL Volume. Ak túžiš po efekte mokrých viečok, Charlotte odporúča špeciálny gél, ktorý pôsobí ako lesk na pery. Vďaka tomu tvoje oči na fotení naozaj vyniknú.

Ku každému „make-up looku“ patrí aj nejaký ten „gossip“. V tejto epizóde sa dozvieš, akou náročnou cestou si Charlotte prešla počas tranzície, čo hovorili jej rodičia a kamaráti na coming-out a čo si myslí o spoločnosti na Slovensku.

Domov
Zdieľať
Diskusia