Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
24. júla 2023, 14:30
Čas čítania 3:51
Tímea Krauszová

TESTOVALI SME: Čistiace gély na mastnú pleť do 15 eur. Novinka z drogérie príjemne prekvapila, predbehla aj klasiku z lekárne

MÓDA KOZMETICKÉ ZNAČKY KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU RECENZIE NA BEAUTY PRODUKTY
Uložiť Uložené

Hľadali sme dobré čistiace gély pre ľudí s mastnou pleťou alebo so sklonom k akné. Otestovali sme produkty z drogérie aj lekárne do 15 eur. Ktorý je náš favorit?

Mastná pleť to má v lete horšie. Nielenže sa potíš, ale ešte aj vyzeráš, že tvoja tvár je pripravená na restovanie cibuľky. Pomôcť s tým môžu nielen púdre či zmatňujúce krémy, ale aj vhodne zvolené čistiace produkty, ktoré mazotvorbu postupne regulujú.

Preto sme vyskúšali niekoľko populárnych a cenovo dostupných čistiacich gélov na mastnú pokožku a na pleť so sklonom k akné. Naše kritériá boli jasné: musia stáť menej ako 15 eur, mať jasne postavený marketing na zmatňujúcom efekte a zároveň byť dostatočne známe a populárne na sociálnych sieťach.

Do finálneho výberu sa dostalo päť gélov, každý sme používali ráno aj večer. Vyskúšali sme, ako odličujú, hodnotili aj to, ako sa po čistení pleť cítila.

Hľadáme dobrú kozmetiku za dostupné ceny, na vlastnej koži overujeme hacky aj produkty skôr, ako ti ich odporučíme, a prinášame ti aj reportáže z rôznych skrášľovacích procedúr. Ak chceš našu tvorbu podporiť, pridaj sa do klubu Refresher+.

Ceny sú z online drogérií a lekární bez zľavy, aktuálne v čase písania článku. Niektoré produkty na testovanie nám bezplatne a bez nároku na zmienku poskytla sieť lekární Dr. Max.

Nivea Čistiaci pleťový gél Derma Skin Clear 

Cena: 6,95 €
Veľkosť: 150 ml
Aktívne látky: kyselina salycilová, niacínamid

Oukej, Nivea, toto sme nečakali! Táto nemecká značka nemá taký silný hype ako kedysi, hoci jej nový rad zameraný na mastnú pokožku s nedokonalosťami si zaslúži viac slávy. Konkrétne tento čistiaci gél má minimalistické zloženie bez pridanej parfumácie.

Odporúčané
TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur 21. marca 2024, 11:30

Hoci je to gél, pení striedmo a konzistenciou je niekde medzi klasickým penivým čističom a mliečkom. Na pokožke je príjemný a po umytí je tvár čistá, ale bez pocitu pnutia alebo vysúšania.

Vyskúšaj predplatné REFRESHER+
len za 51
a čítaj všetko bez obmedzení
Kúpiť predplatné
alebo Odomkni článok cez SMS
Pošli SMS na 8877 s textom CLANOK 140926 a dočítaj tento článok.
Cena SMS za otvorenie článku je 3,50 € s DPH. Ako to funguje?
Dočítaj článok do konca za SMS v hodnote 3,50€. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj články bez obmedzení celý mesiac - predplatné len za 1,50€ navyše v porovnaní s jedným článkom. Ako to funguje?
POSLAŤ SMS
Čítaj bez obmedzení celý mesiac. Stačí poslať SMS (za 5€). Ako to funguje?
POSLAŤ SMS

Čo sa dozvieš po odomknutí?

  • Koľko bodov sme dali gélu od Nivey.
  • Čo si myslíme o klasikách z lekárne: La Roche Posay a Avène.
  • Ktorému gélu sme udelili 10/10 a prečo.
  • Ktoré aktívne látky pomáhajú s mastnou pleťou.
Domov
Zdieľať
Diskusia