Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Vieš, čo je BLOKE CORE? S týmto módnym trendom začali fanúšikovia Manchestru United, dnes ho nosí Rihanna aj Bella Hadid

Dnešný bloke core má moderný twist, docieliš ho jednoducho

Hoci dnes mileniáli či generácia Z stále prahnú po vintage modeloch, bloke core v roku 2023 vyzerá inak ako v 90. rokoch. Radíme ti staviť na experiment, nečakané kombinácie a trochu aj na to, čo už máš doma v šatníku (futbalový dres pokojne nahraď hokejovým či bejzbalovým alebo oversize športovým tričkom). Inšpirovať sa môžeš aj naším výberom najatraktívnejších futbalových dresov na sezónu 2023/2024, ktorý sme ti priniesli tu.

Odporúčané
Dunajská Streda má krajšie dresy ako Real Madrid. Toto sú najatraktívnejšie futbalové uniformy na sezónu 2023/2024 Dunajská Streda má krajšie dresy ako Real Madrid. Toto sú najatraktívnejšie futbalové uniformy na sezónu 2023/2024 17. júla 2023, 9:30

Ak si skôr ideš unisex línie, „boyish“ štýl a športové outfity, máme pre teba niekoľko tipov. Svoj vrchný diel looku (či už je vintage, alebo nie) dolaď s baggy džínsami či cargo nohavicami a výraznými teniskami. Okrem Adidas Samba budú skvelou voľbou aj tenisky z línie Gazelle. Zvoliť však môžeš aj robustnejšie modely od akejkoľvek značky.

Refresher tipy na outfit inšpirovaný bloke corom nájdeš v galérii nižšie.

Oversize futbalové tričko zo spolupráce Adidas x Balenciaga kúpiš za 886,07 eura. V jarnej kampani si podobný model obliekla aj modelka Bella Hadid.Táto plisovaná sukňa od Ralpha Laurena perfektne oživí tvoj look. S vrchným dielom sa môžeš vyhrať strihvo, ale aj farebne. Model za 74 eur ti totiž svojím dizajnom necháva otvorené hranice v kombinovaní.Ak túžiš svojmu streetstylovému outfitu dodať poriadnu dávku luxusu, do pozornosti dávame masívny zlatý náhrdelník od Versaceho za 720 eur. Tento výber by pravdepodobne schválila aj RiRi.Tenisky Samba od Adidas predviedla vo svojom bloke core outfite aj Bella Hadid. Model Samba OG kúpiš za dostupných 120 eur.
Zobraziť galériu
(15)

V prípade, že preferuješ ženskejšiu estetiku, vrchný diel ti odporúčame zladiť s bielymi džínsami, maxi sukňou či koženými legínami. Nekonečne sexi kombináciou je aj tepláková súprava s podpätkami a luxusnými doplnkami. Vyhrať sa môžeš s koženým opaskom, trblietavými náušnicami či masívnou retiazkou, šatkou do vlasov, no zaujímavým doplnkom môže byť aj korzet.

Takto nosia bloke core Rihanna, Hailey Bieber či Kim

Za kráľovnú tohto trendu môžeme suverénne menovať práve Rihannu. Práve jej streetwearové outfity prekračujú hranice dokonalosti aj v čase, keď je v očakávaní druhého potomka.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by CLBRTY (@jamesclarke456)

Jeden zo svojich najlepších módnych počinov predviedla ešte v apríli tohto roka na večeri s ASAP Rockym v LA. Jej look à la bloke core pozostával z vintage hokejového dresu Wu-Tang v čierno-bielej farbe, ktorý rafinovane zladila s čiernou tylovou sukňou a vysokými podpätkami s otvorenou špičkou.

O nič menej cool však nebol ani jej minuloročný look na festivale Rolling Loud v Portugalsku, kde na koncert ASAPA prišla vo futbalovom drese zo spolupráce Balenciaga x Adidas. Ten doplnila ladiacimi oversized teplákmi, vintage šatkou od Hermès a masívnymi šperkami. 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Mickey Pierre-Louis (@itchyeyephotos)

Speváčkin ďalší look s pásikavým rugbyovým topom Loewe sa stal dokonca virálnym. Podobnú kombináciu s baggy džínsami totiž predviedla aj Hailey Bieber. Tá si však na rozdiel od Rihanny zastrčila tričko do džínsov a navrch hodila čiernu koženú bundu. Obe hviezdy sa postarali o ležérny, no poriadne štýlový outfit.

Outfit Rihanny a Hailey Bieber sa stal virálom. Záujem fashionistov totiž spôsobilo rugbyové tričko od Loewe za viac ako 800 eur.
Outfit Rihanny a Hailey Bieber sa stal virálom. Záujem fashionistov totiž spôsobilo rugbyové tričko od Loewe za viac ako 800 eur. Zdroj: Getty Images/thecelebrityfinder/Bauer-Griffin/GC Images

Nemôžeme vynechať ani Kim Kardashian. Športové dresy sa totiž posledné dva roky stali neodmysliteľnou súčasťou jej šatníka. Jeden z jej najsexi módnych počinov pozostával z dresu Paris Saint-Germain 2001 – 2002, ktorý hviezda zladila s čiernymi slnečnými okuliarmi, lesklými čiernymi nohavicami a so špicatými podpätkami. Okrem Kiminho skvelého vkusu stihli vyniknúť aj jej vyšportované krivky.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia