Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
11. júla 2023, 19:03
Čas čítania 0:42
Dominik Vetrák

TRAILER: Timothée Chalamet ťa očarí ako Willy Wonka. Výrobca legendárnej čokolády spôsobí vo filme obezitu a naučí ľudí lietať

TRAILER: Timothée Chalamet ťa očarí ako Willy Wonka. Výrobca legendárnej čokolády spôsobí vo filme obezitu a naučí ľudí lietať
Zdroj: Warner Bros.
FILMY A SERIÁLY WONKA
Uložiť Uložené

Film Wonka sa dostane do kín 14. decembra 2023. Sleduj prvý trailer.

Štúdio Warner Bros. po dlhom čakaní vydalo debutový trailer na rodinný film Wonka. Jeho príbeh poznajú čitatelia kníh spisovateľa Roalda Dahla, ale aj fanúšikovia dvoch rôznych filmov. Wonka však neukáže jeho továreň a dominanciu na trhu výrobcov čokolády, ale úplné začiatky.

Odporúčané
RECENZIA: Mission: Impossible 7 – Odplata RECENZIA: Mission: Impossible 7 – Odplata 10. júla 2023, 21:00

Diváci sa dozvedia, ako sa Wonka dostal k výrobe čokolády, kto mu na začiatku pomáhal, aké problémy mal pri otvorení obyčajného obchodu či ako sa dostal k svojim pomocníkom – bytostiam Oompa Loompa. Jedného z nich hrá aj Hugh Grant, ktorý je aj na konci traileru.

Ten prezrádza, že Wonka bude do istej miery aj muzikál, takže sa v kine bude trochu spievať aj tancovať. Režisér Paul King (Paddington 1 a 2) film nakrútil ešte ešte v marci 2022. Nie je známe, prečo štúdio Warner Bros. čakalo na jeho premiéru tak dlho, ale je možné, že veľmi chceli vydať film v období Vianoc a v roku 2022 to už nestíhali.

Okrem Chalameta a Granta si vo filme zahrali aj oscarová Olivia Colman (Favoritka), Rowan Atkinson (Mr. Bean), Keegan-Michael Key (Predator) či Sally Hawkins (The Shape of Water). 

Domov
Zdieľať
Diskusia