Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
28. júna 2023, 14:12
Čas čítania 0:27
Dominik Vetrák

TRAILER: Futurama sa vracia po 10 rokoch. Fry a Bender hláškujú, sexujú a prežívajú COVID v 11. sérii

TRAILER: Futurama sa vracia po 10 rokoch. Fry a Bender hláškujú, sexujú a prežívajú COVID v 11. sérii
Zdroj: HULU/Disney+
FILMY A SERIÁLY FUTURAMA
Uložiť Uložené

Príbeh Futuramy pokračuje novou sériou, ktorá vyjde v júli na Disney+. Sleduj prvý trailer.

11. séria Futuramy vyjde viac ako 10 rokov po tej poslednej. Seriál zaznamenal už viacero ukončení príbehu, pretože tvorcovia nikdy nemali istotu, že v ňom budú môcť pokračovať.

Odporúčané
ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály, ktoré na Netflixe vyjdú v júli 2023 ZOZNAM: Všetky nové filmy a seriály, ktoré na Netflixe vyjdú v júli 2023 27. júna 2023, 14:30

Za najnovšie oživenie seriálu sa môžu diváci poďakovať spoločnostiam Hulu a Disney, ktoré začnú novú sériu vysielať 24. júla. Následne vyjde každý týždeň nová časť. Všetky budú postupne dostupné aj na Disney+. 

V prvom oficiálnom traileri ukázali, čo všetko sa v novej sérii bude diať. Fry, Leela, Bender a spol. (vracajú sa všetky postavy z predošlých sérií s hlasmi pôvodných hercov) si prejdú pandémiou v štýle covidu, Fry a Leela si budú užívať romantiku a sex, no a Bender bude stále Bender – zabíjajúci mimozemšťanov a provokujúci každého vôkol seba. 

Domov
Zdieľať
Diskusia