Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. júna 2023, 10:11
Čas čítania 0:36
Florián Meričko

VIDEO: Známa youtuberka zostala uchvátená z nového konceptu od Škody. Futuristické SUV je prepchaté technologickými novinkami

TECH AUTOMOBILOVÉ NOVINKY AUTOMOBILOVÝ PRIEMYSEL ŠKODA
Uložiť Uložené

Auto obsahuje niekoľko zaujímavých vychytávok, ktoré potešia nejedného technologického nadšenca.

Známa youtuberka Supercar Blondie v novom videu predstavila futuristický koncept Škody 7S. Ide o 7-miestne elektrické SUV s dĺžkou vyše 5 metrov, informuje portál Auto.cz.

Česká automobilka nateraz zverejnila základné parametre, vieme však, že vízia ukrýva 89 kWh akumulátor. Vďaka nemu by mal mať nový koncept dojazd viac ako 600 kilometrov na jedno nabitie.

V interiéri sa dizajnéri zamerali na udržateľnosť, a tak v ňom nenájdeš kožené sedadlá. Nachádza sa v ňom však kamera na snímanie dieťaťa, 14,6-palcové obrazovky multimediálneho systému alebo 8,8-palcový digitálny prístrojový štít.

Dva futuristické režimy

Nový koncept Škody má k dispozícii dva režimy – Jazda a Relax. Prvý z nich je zameraný na klasickú jazdu, druhý by sa mal primárne využívať na nabíjacích staniciach.

V režime Relax sa posunie volant a prístrojová doska ďalej od vodiča, zatiaľ čo predné sedadlá sa otočia dovnútra interiéru. Obrazovka sa zase presunie tak, aby ju šofér mohol komfortne sledovať zo svojho sedadla. 

Domov
Zdieľať
Diskusia