Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
13. júna 2023, 9:00
Čas čítania 4:50
Tímea Krauszová

10 leskov na zväčšenie pier, ktoré majú najlepšie hodnotenia v e-shopoch. Najlacnejší stojí 3 eurá

MÓDA KOZMETICKÉ ZNAČKY KOZMETIKA A STAROSTLIVOSŤ O KOŽU KRÁSA
Uložiť Uložené

Dokáže mejkap a kozmetika nahradiť výplne kyselinou hyalurónovou? V žiadnom prípade. Ale šťavnaté a na pohľad plnšie pery si vieš privodiť aj bez ihly.

Túžiš po plnších perách, ale na ihly sa necítiš? Našli sme produkty v jednom kroku, ktoré dokážu pery hydratovať a opticky zväčšiť.

Sú žiarivé, perám dodajú aj trošku farby a podľa toho, ako k nim doladíš zvyšok mejkapu, sa hodia do práce, na rande, ale aj na večierok. Ide o tzv. lip plumpers, teda zväčšujúce alebo vyplňujúce lesky na pery. Vybrali sme tie, ktoré získali v rôznych e-shopoch alebo priamo na stránkach značiek výborné hodnotenie a ktoré patria medzi obľúbencov rôznych beauty influenceriek a influencerov. 

Nájdeš tu kúsky, ktoré sa zmestia aj do študentského rozpočtu, ale aj značky, ktoré sú drahšie. Klikni sem, ak ťa zaujíma, ako nahradiť populárne drahé kozmetické produkty cenovo dostupnejšími.

Nehľadáme však len lacné náhrady. Prinášame ti reportáže o obľúbených skrášľovacích procedúrach, pomôžeme ti zorientovať sa v nových trendoch a s pomocou odborníkov overujeme hacky aj nové produkty skôr, ako ti ich odporučíme. Ak chceš našu tvorbu podporiť, pridaj sa do klubu Refresher+.

Fenty Beauty Gloss Bomb Heat Universal Lip Luminiser + Plumper

Jemná farba, brutálny lesk a ešte k tomu riadne štípanie pier, vďaka ktorému pôsobia väčšie. Heat je zväčšujúca verzia známych leskov na pery značky Fenty Beauty by Rihanna. Obsahuje zázvorový olej a extrakt z čili papričiek, takže sa priprav na vášnivú jazdu (nie nadarmo ten názov Heat), ale aj na nepopierateľne plnšie pery.

Odporúčané
Lekárka z celebritnej estetickej kliniky: Kedysi ženy prichádzali s fotkami Kim Kardashian, dnes s Bellou Hadid (Rozhovor) Lekárka z celebritnej estetickej kliniky: Kedysi ženy prichádzali s fotkami Kim Kardashian, dnes s Bellou Hadid (Rozhovor) 19. apríla 2024, 9:30

Vonia broskyňovo, má veľmi hladkú nelepivú textúru a obsahuje aj vitamín E a bambucké maslo, takže pery budú aj vyživené. Dostupný je v piatich farebných prevedeniach a v priesvitnej verzii. Značka sezónne zvykne predstaviť aj nové odtiene v limitovanej edícii.

Cena: 23 €

Fenty Beauty Gloss Bomb Heat Universal Lip Luminiser + Plumper
Zdroj: Fenty Beauty
💉 Ak ťa zaujíma, ako prebiehajú estetické procedúry s dermálnymi výplňami, klikni na tento článok. Uvidíš, aký efekt môže mať kyselina hyalurónová na kruhy pod očami, nos alebo bradu, a zistíš, koľko to stojí, či zákrok bolí a ako dlho efekt vydrží.

Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath

Ľahký, hydratujúci a extra žiarivý lesk na pery od legendárnej Charlotte Tilbury musíš skúsiť. Nielenže má ten najrozkošnejší aplikátor na svete, ale obsahuje svetlo odrážajúce pigmenty, takže tvoje pery budú naozaj hviezdou večera. Chladivý efekt zabezpečuje mäta pieporná a extrakt z horčicových klíčkov.

Pery po aplikácii vyzerajú plnšie, na výber máš zo šiestich prirodzených odtieňov. Výsledkom sú tvoje pery, ale ešte lepšie.

Cena: 34 €

Charlotte Tilbury Collagen Lip Bath
Zdroj: Charlotte Tilbury

NYX Professional Makeup Filler Instinct Plumping Lip Gloss

Cenovo dostupnejšou možnosťou je lesk značky NYX. Je dostupný v piatich farbách a v bezfarebnom prevedení, hydratuje a dodáva opticky plnší efekt. Má úzky a šikmý aplikátor, s ktorým sa dobre pracuje a môžeš si s ním zvýrazniť aj kontúry pier.

Odporúčané
Napichať pery si môžeš dať už aj v kozmetickom salóne. Na aké riziká treba myslieť? Napichať pery si môžeš dať už aj v kozmetickom salóne. Na aké riziká treba myslieť? 5. apríla 2024, 9:30

Funguje samostatne, ale pokojne ho skombinuj aj s rúžom. Obsahuje jemné trblietky a svetlo odrážajúce čiastočky, spôsobuje len veľmi mierne brnenie a výsledný efekt je o niečo menej ohromujúci. Je to skôr krásny lesk na každodenné nosenie.

Cena: 7,90 €

NYX Professional Makeup Filler Instinct Plumping Lip Gloss
Zdroj: NYX
TIP: Priesvitné lesky skús skombinovať s nude linkou na pery. Nájdi si farbu, ktorá najbližšie sedí tvojim perám, a zľahka (fakt zľahka) môžeš vyjsť za prirodzenú kontúru svojich pier v strede pier. Linku mierne rozmaž predtým, než nanesieš lesk. Dosiahneš tým vizuálne ešte plnšie pery.
Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia