Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Refresher Slovensko
Otvoriť v aplikácii Refresher
Stiahnuť
X
Čítaš poslednú stranu článku:
10 leskov na zväčšenie pier, ktoré majú najlepšie hodnotenia v e-shopoch. Najlacnejší stojí 3 eurá

Dior Addict Lip Maximizer Plumping Gloss

Značka Dior sa na prelome rokov 2022 a 2023 tešila obrovskému hypu práve vďaka svojim leskom na pery. Tento s obsahom višňového oleja a kyseliny hyalurónovej im dodá farbu a objem jedným ťahom. Má jemnú mätovú vôňu a trošku na perách brní, spolu s neprekonateľným leskom tak budú vyzerať ako po zahryznutí sa do šťavnatého ovocia. 

Dostupný je až v 34 odtieňoch od prirodzených hnedých a ružových tónov až po odvážne červené a fialové a v troch rôznych finišoch: trblietavý, holografický a lesklý.

Cena: 49 €

Dior Addict Lip Maximizer Plumping Gloss
Zdroj: DIOR

Patrick Ta Major Volume Plumping Lip Gloss

Tento takmer balzamový lesk na pery sľubuje, že stimuluje prekrvenie pier, čím ich dočasne opticky zväčší. Dodáva im lesk a jemný náznak farby, obsah vitamínu E, jojobového a avokádového oleja pery vyživuje. Za zväčšujúci efekt vďačí kombinácii zložiek: okrem čili papričiek v ňom nájdeš škoricu, zázvor a mätu, priprav sa teda na pálivú jazdu.

Dostupný je v štyroch farbách a v transparentnom prevedení.

Cena: 26 € 

Patrick Ta Major Volume Plumping Lip Gloss
Zdroj: Patrick TA

Essence What The Fake! EXTREME Plumping Lip Filler

Museli sme zahrnúť aj túto klasiku z drogérie. Postará sa o optické zväčšenie pier a vyplnenie jemných liniek, má pridaný vitamín E a kyselinu hyalurónovú, už ako je zvykom, na hydratáciu.

Je to červený lesk a obsahuje 0,3 % extraktu z čili papričiek. Budeš cítiť mravčenie na perách? Trochu. Užiješ si výsledok? Áno.

Nepomýľ si to s klasickými What The Fake! leskmi, ktoré sú krásne, ale neobsahujú čili. Dôraz je na slove „extreme“.

Cena: 3,65 €

Kúpiš v drogérii za 3,65 €.
Kúpiš v drogérii za 3,65 €. Zdroj: Essence

Too Faced Lip Injection Extreme Lip Plumper

Značka Too Faced sa na svojej stránke chváli, že zväčšujúci efekt dosahujú vedecky dokázanými technológiami. Zákaznícky prieskum ukázal veľkú spokojnosť, lesk nielenže opticky zväčšuje, ale aj hydratuje a má krásnu farbu a lesk. Za to vďačí avokádovému a jojobovému oleju a zložkám, ktoré nájdeš aj v iných lip plumperoch.

Poštipkáva len mierne v porovnaní s inými leskmi a optický efekt vydrží pomerne dlho. Je dostupný v štyroch farbách a ako priesvitný lesk.

Cena: 30 €

Too Faced Lip Injection Extreme Lip Plumper
Zdroj: Too Faced

Huda Beauty Silk Balm Spicy Thermo/Icy Plumping Lip Balm

Huda Beauty má v ponuke dva zväčšujúce lesky: jeden má hrejivý a druhý chladivý účinok, no oba fungujú výborne (a môžu sa aj kombinovať pre zaujímavý senzorický zážitok).

Odporúčané
TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur TOP 10 riaseniek, ktoré patria medzi najlepšie hodnotené na trhu. Za niektoré dáš len 10 eur 21. marca 2024, 11:30

Hrejivý lesk má univerzálnu oranžovú farbu, ktorá pristane takmer každému. Obsahuje 2 % sečuanského čili korenia, sladké drievko a ďalšie zložky, ktoré tomu dopomáhajú, pocitovo budú pery najskôr zahriate a postupne prejdú do mravčenia. Okrem toho, v zložení nájdeš množstvo olejov, takže lesk máš naozaj zaručený.

Chladivý, dostupný v odtieni „priesvitná modrá“ (je to jednoducho priesvitný lesk) je rovnako ľahký a hydratujúci, vonia ako maliny s mätou a pocitovo prechádza z mierneho mravčenia do štipkajúceho chladivého efektu.

Cena: 25 €

Huda Beauty Silk Balm Spicy Thermo Plumping Lip Balm
Zdroj: Huda Beauty

Kylie Cosmetics Plumping Gloss Lip Gloss

Slečna Kylie Jenner preslávená aj vďaka svojim krásnym perám v tomto článku nemohla chýbať. Po aplikácii budeš mať na perách chvíľu šteklivý pocit, ale hlavne budú aj zvláčnené a hydratované.

Vytvára doslova mokrý efekt na perách, dostupný je v šiestich nude odtieňoch, takže takmer každý si príde na svoje.

Cena: 22 €

Kylie Cosmetics Plumping Gloss Lip Gloss
Zdroj: Kylie Cosmetics

COSRX AHA/BHA Refresher Vitamin C Lip Plumper

Uznávaná kórejská značka COSRX je známa najmä vďaka svojej esencii so slimačím mucínom. Stojí síce za mnohými virálnymi skincare produktmi, o tomto vitamínovom balzame na pery nepočuť dosť často. Obsahuje vitamín C a kombináciu AHA a BHA kyselín, ktoré jemne exfoliujú. Má ľahkú gélovo-krémovú konzistenciu, dobre sa rozotiera a vytvára hladký žiarivý povrch na perách.

Odporúčané
Parfum ako prejav osobnosti: Tipy na vône pre teenagerov Parfum ako prejav osobnosti: Tipy na vône pre teenagerov 29. februára 2024, 11:33

Môžeš to nosiť samostatne alebo balzam použiť ako podklad pod ďalšie produkty. Za brnenie a chladivý a zároveň hrejivý efekt môže extrakt z mäty a kurkumy.

Cena: 19,90 € 

COSRX AHA/BHA Refresher Vitamin C Lip Plumper
Zdroj: COSRX
💄 Ako fungujú zväčšujúce lesky na pery
– Spoliehajú sa na ingrediencie, ktoré prekrvujú pery tým, že dočasne mierne rozširujú cievy (napríklad kofeín, niacín, škorica, zázvor, čili, mentol a pod.). Preto na perách spôsobujú brnenie.
– Plumping lesky často obsahujú okrem rastlinných extraktov zložku vanillyl butyl ether, ktorá má chladivý a zároveň zahrievací účinok a na perách štípe, čím ich opticky zväčší.
– Efektu napomáhajú aj zvlhčujúce, hydratujúce a vyhladzujúce ingrediencie, pretože čím hladší je povrch pier, na ktorý nanesieš lesk, tým väčšie môžu pôsobiť.
– Efekt vydrží len niekoľko hodín, potom musíš lesk naniesť znovu.
– Ak si chceš pery zväčšiť dlhodobo, budeš k tomu potrebovať konzultáciu v kožnej ambulancii alebo na estetickej klinike.
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Späť
Zdieľať
Diskusia