Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.
11. júna 2023, 11:00
Čas čítania 1:18
Richard Balog

FOTO: Pozri si prenájom v centre Prahy za viac ako 5-tisíc eur mesačne. Ponúka obrovský priestor a luxus v budove z roku 1919

FOTO: Pozri si prenájom v centre Prahy za viac ako 5-tisíc eur mesačne. Ponúka obrovský priestor a luxus v budove z roku 1919
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA PRAHA SVOBODA & WILLIAMS
Uložiť Uložené

Výnimočná nehnuteľnosť v exkluzívnej lokalite českej metropoly.

Praha je naším druhým domovom a miestne nehnuteľnosti mapujeme na pravidelnej báze už viac ako päť rokov vďaka spolupráci s realitnou kanceláriou Svoboda & Williams. Dnes sa pozrieme na veľkometrážny byt, ktorý by bolo hriechom nepredstaviť.

Lukratívne bývanie sa nachádza v mestskej časti Praha 1 – Staré Město a disponuje dispozíciou 3 + kk (kuchyňa & kúpeľňa) na úžitkovej ploche 102 štvorcových metrov v obytnom dome z roku 1919 v kubistickom štýle. Autorom stavby je uznávaný architekt Otakar Novotný a ide o jeden z troch takzvaných Učiteľských domov.

V tomto prípade musíme pochváliť aj prácu developera, spoločnosť Louer, keď pristúpili k projektu rekonštrukcie veľmi citlivo a výsledok je skvelý.

Odporúčané
FOTO: Vila na chorvátskom polostrove Istria s veľkým bazénom ti ukáže, ako má vyzerať stredomorská architektúra v 21. storočí FOTO: Vila na chorvátskom polostrove Istria s veľkým bazénom ti ukáže, ako má vyzerať stredomorská architektúra v 21. storočí 16. mája 2023, 13:30
Výnimočná nehnuteľnosť v exkluzívnej lokalite českej metropoly.
Výnimočná nehnuteľnosť v exkluzívnej lokalite českej metropoly. Zdroj: Svoboda & Williams

Ako uvádza spoločnosť Svoboda & Williams, ide o luxusný, kompletne zariadený byt s množstvom dizajnérskych prvkov s dvomi kúpeľňami, ktorý sa nachádza v piatom podlaží a budúcim obyvateľom ponúka nadštandardný priestor.

Budova navyše stojí v atraktívnom prostredí, len niekoľko krokov od vyhľadávanej Parížskej ulice a nábrežia Vltavy, približne sto metrov od Staronovej synagógy a pritom v pokojnej ulici, ďalej od okolitého ruchu. Stanica metra Staroměstská je vzdialená päť minút chôdze. 

Interiér bytu tvorí priestranná obývacia miestnosť spojená s plne vybavenou kuchyňou, hlavná spálňa s voľne stojacou vaňou, vstavanými skriňami a en-suite toaletou, druhá spálňa s en-suite kúpeľňou so sprchovacím kútom, samostatná toaleta a vstupná chodba s ďalšími vstavanými skriňami, vďaka ktorým je v byte dostatočné množstvo úložného priestoru.

Všetky priestory sú navrhnuté vo veľmi vysokom štandarde v sofistikovanom štýle, ktorý bude aktuálny aj o ďalších desať rokov. Vybavenie je vyrobené na mieru a punc luxusu dodávajú kvalitné drevené podlahy, stierka s podlahovým kúrením, veľkoformátové mramorové obklady či vnútorné rolety a zatemňovacie závesy. Naše srdcia si získali aj citlivo vybrané dizajnérske prvky, ako napríklad svietidlá, dvojdielna sedacia súprava v svetlom vyhotovení alebo doplnky.

Odporúčané
FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky FOTO: Takto vyzerá byt v bratislavskom Starom Meste za pol milióna eur. Dvojizbák z roku 1928 je väčší ako bežné štvorizbáky 17. apríla 2024, 11:00

Mesačný prenájom na úrovni 4 600 eur posadí do stoličiek aj ľudí s nadštandardnými platmi. Ďalších približne 800 eur predstavujú zálohy za spoločné služby, spotrebu energií, internet a upratovanie.

Pozri si luxusný byt na Ulici Elišky Krásnohorské prostredníctvom galérie. 

Výnimočná nehnuteľnosť v exkluzívnej lokalite českej metropoly.Praha Praha Praha
Zobraziť galériu
(21)
Domov
Zdieľať
Diskusia