Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Obsah článku vznikol v spolupráci so spoločnosťou Svoboda & Williams.
16. mája 2023 o 13:30
Čas čítania 1:16
Richard Balog

FOTO: Vila na chorvátskom polostrove Istria s veľkým bazénom ti ukáže, ako má vyzerať stredomorská architektúra v 21. storočí

FOTO: Vila na chorvátskom polostrove Istria s veľkým bazénom ti ukáže, ako má vyzerať stredomorská architektúra v 21. storočí
Zdroj: Svoboda & Williams
KULTÚRA CHORVÁTSKO SVOBODA & WILLIAMS ZAHRANIČNÁ ARCHITEKTÚRA
Uložiť Uložené

Jednopodlažná vila sa nachádza na polostrove Istria, ktorý je známy pre svoju bohatú kultúru, uvoľnený životný štýl a dlhé pobrežie lemované priezračnou morskou hladinou.

Ak hľadáš letný únik pred realitou v prímorskom prostredí alebo zaujímavú investíciu, realitná kancelária Svoboda & Williams ukrýva vo svojom portfóliu ponuku priamo pre teba. V predaji je atraktívna jednopodlažná vila v modernom dizajne, ktorá je súčasťou nového komplexu s iba deviatimi susednými domami. Cena je 1 270 000 eur.

Dom sa rozprestiera na pozemku s výmerou 1 500 štvorcových metrov, zatiaľ čo úžitková plocha domu má 280 štvorcových metrov a vďaka nadčasovému vzhľadu si získa ľudí v rôznom veku.

Odporúčané
FOTO: Staromestský byt v modernom šate. Štvorizbové bývanie s charizmou sa nachádza pri Modrom kostolíku  FOTO: Staromestský byt v modernom šate. Štvorizbové bývanie s charizmou sa nachádza pri Modrom kostolíku 25. apríla 2023 o 11:00
Táto moderná vila je súčasťou nového komplexu s iba deviatimi domami.
Táto moderná vila je súčasťou nového komplexu s iba deviatimi domami. Zdroj: Svoboda & Williams

Architekti v rámci návrhov rozdelili podlahovú plochu do štyroch veľkorysých priestorov a ukázali nám, ako by mala vyzerať stredomorská architektúra v 21. storočí. Všetko s ľahkosťou a charizmou.

Samotný interiér je plne prispôsobiteľný podľa požiadaviek majiteľov, ktorí si môžu určiť počet spální, ich výmeru, materiály, vybavenie vrátane vstavaných kusov nábytku, ale aj veľkosť vonkajšieho bazéna. Na výber budú tradičné stredomorské materiály, ako napríklad kameň, a architektonické prvky – drevené trámy. Dostatok prirodzeného svetla do vnútra domu zabezpečujú veľkoformátové okná od podlahy po strop, ktoré zároveň poskytujú krásny výhľad smerom do záhrady či k spomínanému vonkajšiemu bazénu. Prímorská idylka ako z filmu. 

Vila je situovaná vo svahu a má výhľad na more z väčšiny miestností aj z vyhrievaného nekonečného bazéna, ktorý považujeme za veľmi príjemný benefit. K vybaveniu patrí podlahové kúrenie, domáci telefónny systém, sauna, vírivka, podlahy z tvrdého dreva a tradičné dlaždice. Terasy plné zelene sú ideálne na relaxáciu s knihou po plávaní alebo stolovaní pod holým nebom v kruhu rodiny. Celý štandard v dome je viac ako štedrý, čomu zodpovedá cena, ktorá nie je pre každého. 

Ak ťa omrzí celodenný relax s dokonalým výhľadom na Jadranské more a okolitú krajinu, k dispozícii sú pamiatky Istrie, zeleň, pláže, kaviarne s čerstvou kávou, michelinské reštaurácie, kultúra aj obchody. Možností je nekonečne veľa a záleží len na tvojom vkuse.

Všetky informácie o tomto lukratívnom prímorskom sídle na polostrove Istria nájdeš na webovej stránke realitnej kancelárie Svoboda & Williams. Kvôli lepšej predstave si pozri galériu. 

Táto moderná vila je súčasťou nového komplexu s iba deviatimi domami. Istria, Svoboda & WilliamsIstria, Svoboda & WilliamsIstria, Svoboda & Williams
Zobraziť galériu
(7)
Domov
Zdieľať
Diskusia