Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
26. mája 2023, 19:46
Čas čítania 0:31
Barbora Fábryová

Fanúšikovia Johna Wicka majú obrovský dôvod na radosť. Tvorcovia potvrdili 5. časť, ohlásili aj viacero ďalších projektov

ZAHRANIČIE JOHN WICK SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Piata časť filmu je oficiálne na ceste.

Po takmer troch mesiacoch od premiéry filmu John Wick: Kapitola 4 oznámil výkonný riaditeľ Lionsgate Joe Drake, že štúdio začína pracovať na pokračovaní s názvom John Wick: Chapter 5. Film je momentálne v úplných začiatkoch tvorby, informuje ComingSoon.net.

Drake sa tiež vyjadril, že kreatívny tím vytvára ďalšie tri projekty zo sveta Johna Wicka, pretože fanúšikovia podľa neho majú o obsah z tohto sveta očividný záujem, či už ide o spin-off filmy či seriály, alebo aj videohry. Ako John Wick sa pritom chce vrátiť aj herec Keanu Reeves.

Odporúčané
Kaskadér Keanu Reevesa: Na bolesť z pádu zo schodov sa nedá pripraviť. Keanu je ešte milší človek, ako si myslíte (Rozhovor) Kaskadér Keanu Reevesa: Na bolesť z pádu zo schodov sa nedá pripraviť. Keanu je ešte milší človek, ako si myslíte (Rozhovor) 14. apríla 2023, 12:30

„Je oficiálne, že Ballerina je prvý spin-off, ktorý vyjde budúci rok. Pracujeme na troch ďalších, vrátane John Wick: Kapitola 5 a televízneho seriálu The Continental, ktorý sa bude vysielať čoskoro,“ povedal v rozhovore. Fanúšikovia sa tak môžu tešiť na poriadnu dávku nových príbehových línií.

Keanu Reeves vo filme John Wick 3.
Keanu Reeves vo filme John Wick 3. Zdroj: Lionsgate US/propagační materiál
Domov
Zdieľať
Diskusia