Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
27. mája 2023, 12:30
Čas čítania 3:33
Denisa Šútorová

Elle Fanning sa na červený koberec v Cannes nalíčila mejkapom za 100 eur. S týmito produktmi z drogérie môžeš vyzerať ako ona

Elle Fanning sa na červený koberec v Cannes nalíčila mejkapom za 100 eur. S týmito produktmi z drogérie môžeš vyzerať ako ona
Zdroj: Youtube/E! News
MÓDA CANNES ČERVENÝ KOBEREC MAKE-UP
Uložiť Uložené

Po virálnom momente Pedra Pascala na Met Gala, keď sa internet zaujímal o jeho 300-eurový krém na nohy, by sme mejkap herečky Elle Fanning mohli pokojne nazvať low-costom. Rúž za 13 eur či špirála za 16 eur jej však vyčarovali dokonalý glam.

Nadšenci filmu, celebrít a módy žijú už viac ako týždeň z Filmového festivalu v Cannes. Prestížna udalosť na Francúzskej riviére so sebou každoročne prináša jeden z najsledovanejších červených kobercov. Sedemdesiaty šiesty ročník nie je výnimkou a postaral sa o najvirálnejšie momenty festivalu. Okrem niekoľkominútového standing ovation pre film Johnnyho Deppa búra internety aj dokonalý, no prekvapivo lacný mejkap herečky Fanning.

Hoci sa filmový festival nesie v znamení luxusu a okázalosti a hviezda filmov Maleficent či hitu The Great (Veľká) si potrpí na drahé dizajnérske značky, jej mejkap tentoraz pozostával len z produktov za niekoľko eur, ktoré nájdeš aj v bežných drogériách. Keďže sme si pre teba nachystali aj podrobný shopping list, lookom Elle Fanning sa môžeš inšpirovať aj ty. Hviezdou za niekoľko minút a bez toho, aby si vyhodila majland? Ideme na to.

Herečka Elle Fanning prekvapila v Cannes lacným líčením za desiatky eur. Cena produktov však rozhodne neubrala na kvalite jej glamu.
Herečka Elle Fanning prekvapila v Cannes lacným líčením za desiatky eur. Cena produktov však rozhodne neubrala na kvalite jej glamu. Zdroj: Instagram/Erin Ayanian Monroe

Mejkap za niekoľko eur spôsobil ošiaľ

Herečka Elle Fanning je späť. Posledné mesiace sme si ju mohli vychutnať ako chanelovskú nevestu na Met Gala a od 12. mája hviezdi aj v tretej sérii úspešného seriálu o Kataríne Veľkej. Po tom, čo sa na otváracej ceremónii v Cannes a na premiére filmu Jeanne du Barry predviedla v pompéznej krémovej róbe so strieborným korzetom od Alexandra McQueena a v šperkoch Cartier, zahraničné médiá začali jej výzor prirovnávať k princeznej či novodobému stelesneniu Grace Kelly.

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia