Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
17. mája 2023, 14:17
Čas čítania 0:45
Dominik Vetrák

Nový film Johnnyho Deppa dostal v Cannes 7-minútový standing ovation. Fanúšikovia skandovali „Viva Johnny“

Nový film Johnnyho Deppa dostal v Cannes 7-minútový standing ovation. Fanúšikovia skandovali „Viva Johnny“
Zdroj: Samir Hussein/Contributor/WireImage/Getty Images
FILMY A SERIÁLY JOHNNY DEPP
Uložiť Uložené

Prvý film Johnnyho Deppa od súdneho pojednávania s Amber Heard vyvolal veľa kontroverzie, ale za hercom stoja tisícky fanúšikov.

Herec Johnny Depp, ktorý sa na verejnosti neukázal od súdneho pojednávania s Amber Heard z minulého roka, si vyslúžil 7-minútový standing ovation na filmovom festivale v Cannes, informuje server Variety. Bolo to za jeho výkon v dramatickej, historickej snímke Jeanne Du Barry z francúzskej produkcie, v ktorej si zahral kráľa Ľudovíta XV. 

Odporúčané
Milované seriály, ktoré boli zo začiatku úžasné, no posledné série ich úplne pokazili Milované seriály, ktoré boli zo začiatku úžasné, no posledné série ich úplne pokazili 16. mája 2023, 12:30

Depp bol počas standing ovation emocionálny a mával ľuďom z balkónu. Pred vkročením do sály a prechodom cez červený koberec sa herec niekoľko minút venoval fanúšikom, ktorí ho prišli podporiť. Pred miestom udalosti ich stálo niekoľko tisíc. Držali v rukách podporné cedule s nápismi „We Love You Johnny“ a skandovali „Viva Johnny“ na znak podpory. 

Proti účasti Johnnyho Deppa na najslávnejšom filmovom festivale protestujú viacerí francúzski filmári a novinári. Okrem kontroverzného herca je problémom aj režisérka snímky Maiwenn Le Besco, ktorá sa priznala, že napľula na jedného z novinárov. Dôvod ich roztržky však nie je známy. Riaditeľ festivalu Thierry Fremaux povedal, že ho súdne spory nezaujímajú a o Johnnyho Deppa sa zaujíma čisto ako o herca. 

Domov
Zdieľať
Diskusia