Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš článok:
Elle Fanning sa na červený koberec v Cannes nalíčila mejkapom za 100 eur. S týmito produktmi z drogérie môžeš vyzerať ako ona

Málokomu by preto napadlo, že tajomstvom celého looku a totálnym gamechangerom je mejkap s hashtagom #lowcost. Avšak nízka cena, ktorá sa pri hollywoodskych hviezdach neskloňuje často (pamätáš sa na 300-eurový krém na nohy Pedra Pascala), vonkoncom neubrala na kvalite herečkinho výzoru. Fanning totiž nenechala nič na náhodu, veď ak vie niekto zdolať červený koberec, je to práve ona, v Hollywoode sa totiž pohybuje, odkedy bola batoľa

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Erin Ayanian Monroe (@erinayanianmonroe)

Herečka stavila na produkty značky L’Oreal, s ktorou dlhodobo spolupracuje ako jej tvár, ale aj ako jej hovorkyňa. Hoci nápad na romantický, no prirodzený look prišiel od nej, na tvári jej ho vyčarila celebritná make-up artistka Erin Ayanian Monroe.

Prvým krokom bolo pripraviť pleť 1,5-percentnou kyselinou hyalurónovou (L’Oréal Paris Revitalift Filler Serum Hyaluronic Acid) a kofeínovým očným sérom. Základ tvoril virálny tónovací hydratačný mejkap s glycerínom a bambuckým maslom (L’Oreal Paris True Match Lumi Glotion), ktorý pokožke dodal oslnivý a zdravý efekt. Použiť sa dá nielen na tvár, ale aj na telo a treba uznať, že vyzerá nanajvýš prirodzene.

Romantickou bodkou bol predovšetkým rozjasňovač Glow Mon Amour Highlighting Drops v odtieni Champagne a bledoružová lícenka True Match Blush v odtieni 165 Rosy Cheeks. Za dokonalé a jemné pery zase vďačí herečka rúžu Glow Paradise v odtieni Pink Wonderland. Make-up artistka siahla aj po gélovej mechanickej linke Infallible Grip Mechanical Gel Eyeliner v hnedej farbe a na herečkine riasy zase naniesla intenzívnu čiernu maskaru Telescopic Lift Mascara.

Refresher tipy na produkty, ktoré Elle Fanning použila na červenom koberci v Cannes:

L’Oréal Paris Revitalift Filler Sérum proti vráskam s 1,5-percentným podielom čistej kyseliny hyalurónovej predchádzal líčeniu Elle Fanning. Zaplatíš zaň 13,19 eura.Rozjasňujúce očné sérum s kyselinou hyalurónovou a kofeínom kúpiš za 17,90 eura.L’Oreal Paris True Match Lumi Glotion kúpiš v rôznych odtieňoch za 14,83 eura.Rozjasňovač Glow Mon Amour Highlighting Drops V odtieni Champagne kúpiš za 13,70 eura.
Zobraziť galériu
(8)

„Teleskopická maskara od L’Oréal Paris je mojím obľúbeným produktom, pretože moje riasy sú veľmi rovné, naozaj sa vôbec nevytáčajú. Nikdy som si nedala predlžovať mihalnice ani som nemala lifting alebo také niečo – počula som, že sa tým veci môžu zhoršiť. Takže sa mi páči, že to všetko za mňa dokáže urobiť mejkap,“ hovorí herečka. Výbornou voľbou je aj prirodzene upravené obočie bez výrazných zásahov. Celý mejkap vrátane séra na tvár a na oči L’Oreal Paris ťa vyjde na 106,35 eura. Ak máš svoj obľúbený podkladový krém, tieto dva produkty môžeš pokojne vynechať.

Herečka Elle Fanning prekvapila v Cannes lacným líčením za desiatky eur. Cena produktov však rozhodne neubrala na kvalite jej glamu.
Herečka Elle Fanning prekvapila v Cannes lacným líčením za desiatky eur. Cena produktov však rozhodne neubrala na kvalite jej glamu. Zdroj: Instagram/Erin Ayanian Monroe

Hoci tento lichotivý mejkap zvýraznil herečkine najlepšie črty, jeho prirodzenosť nechala dostatočný priestor na to, aby mohli vyniknúť robustné šaty a luxusné šperky. Ak sa chystáš na letnú svadbu a tvoj outfit je sám osebe výrazný, líčenie spôsobom Elle Fanning je ideálnou voľbou. S takýmto mejkapom však rozhodne nepokazíš ani look na bežný deň.

Čítaj na ďalšej straneČítaj na predchádzajúcej strane
Článok končí na ďalšej strane
Strana 2 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia