Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Elle Fanning sa na červený koberec v Cannes nalíčila mejkapom za 100 eur. S týmito produktmi z drogérie môžeš vyzerať ako ona

Fanning miluje experiment, opäť raz jej to vyšlo

Osviežujúcim mejkapom, ktorý ovládol Cannes, sa Fanning podarilo dokázať aj jej zmysel pre hravosť a lásku k experimentu. „Viete, na červených kobercoch som už nejaký čas, takže si myslím, že s tým prichádza aj chuť skúšať nové veci a experimentovať s novými lookmi. Niekedy to nevyjde, ale niekedy vyjde. Myslím si, že práve v tom spočíva tá zábava. Vždy som brala svoju beauty rutinu ako formu self care a sebalásky a tiež ako rozšírenie kreativity,“ povedala hviezda pre Elle a my musíme podotknúť, že jej nedávny beauty počin v Cannes naozaj vyšiel. Herečka tak má inšpirácie na rozdávanie.

„Keď som bola na strednej, odvážny zmysel pre módu nebol taký populárny. Obliekla som si svoje bláznivé nohavice Rodarte alebo svoje vintage úlovky a v čase úzkych džínsov a tričiek skrátka neboli akceptované. Vždy som sa v módnom priemysle cítila ako doma, pretože som mohla experimentovať a skúšať nové veci,“ dodala a neskôr priznala, že momentálne je vo fáze, keď najviac experimentuje s líčením očí.

Okrem oslavovaného mejkapu v Cannes sa nedávno stala virálnou aj jej dymová očná linka z nedávnej prehliadky Chanel Cruise 9. mája, kde sa ocitla ako hosť.

Elle Fanning je kráľovnou experimentu. Jej mejkapové triky sú v posledných mesiacoch virálom internetu.
Elle Fanning je kráľovnou experimentu. Jej mejkapové triky sú v posledných mesiacoch virálom internetu. Zdroj: Instagram/Erin Ayanian Monroe

Jej make-up artistka Erin Ayanian Monroe použila na horné viečko čiernu očnú linku a vo vonkajšom kútiku oka dotvorila mačací tvar linky pomocou sivého očného tieňa, ktorý jej glamu pridal na dramatickosti. Líčenie očí neskôr zakončila čiernou maskarou na horných aj spodných mihalniciach. Takéto líčenie ti vrelo odporúčame na piatkový večer, ale aj v prípade, že chceš oživiť minimalistický outfit. Ako sa hovorí, tajomstvo úspechu spočíva v detailoch a Elle Fanning je ich kráľovná.

Anketa:
Vyskúšaš líčenie podľa Elle Fanning?
Určite áno, líčenie z Cannes je úplná topka!
Viac ma zaujala dymová očná linka.
Najradšej sa líčim podľa seba a nerada experimentujem.
Určite áno, líčenie z Cannes je úplná topka!
86 %
Viac ma zaujala dymová očná linka.
14 %
Najradšej sa líčim podľa seba a nerada experimentujem.
0 %
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 3 z 3
Domov
Zdieľať
Diskusia