Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
15. mája 2023, 14:11
Čas čítania 0:47
Richard Balog

Bývalá partnerka Kanyeho Westa vyrazila do ulíc v outfite z kondómov. Ochrana bola súčasťou topu, kabelky aj topánok

Bývalá partnerka Kanyeho Westa vyrazila do ulíc v outfite z kondómov. Ochrana bola súčasťou topu, kabelky aj topánok
Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
MÓDA MÓDA
Uložiť Uložené
Citlivý obsah
Článok môže obsahovať:
  • produkty a služby určené pre osoby staršie ako 18 rokov
  • sex, nahotu a iný NSFW obsah
  • násilie, krv alebo obsah nevhodný pre citlivé povahy
mám nad 18 rokov (zobraziť obsah)
späť na hlavnú stránkuSpäť

Bizarnejší outfit dnes už neuvidíš.

Julia Fox vyrazila do ulíc Los Angeles v outfite z kondómov. Rodáčka z Milána, ktorú preslávil krátky, približne šesťtýždňový vzťah s Kanyem Westom v roku 2022, dnes patrí medzi obľúbenkyne paparazzov vďaka extravagantným módnym výtvorom, ktoré búrajú všetky archetypy klasických ženských odevov. 

Najnovšie nás o tom presvedčila v priehľadných modeloch, do ktorých boli vložené kondómy, a 33-ročná herečka, modelka a ikona sociálnych sietí ukázala svoje štíhle telo.  

Odporúčané
KVÍZ: Vieš, ako sa správne vyslovujú názvy známych značiek ako Goyard, Louis Vuitton či Supreme? (Vol. 2) KVÍZ: Vieš, ako sa správne vyslovujú názvy známych značiek ako Goyard, Louis Vuitton či Supreme? (Vol. 2) 15. mája 2023, 9:00

Fox natlačila prsia do úzkeho topu, pričom bradavky jej sčasti prekrývali kondómy, zatiaľ čo klasické topánky na podpätkoch doplnila o priehľadnú fóliu plnú mužskej ochrany. Súčasťou vzhľadu boli aj na prvý pohľad nenápadné gumové rukavice.

Hviezda filmu Uncut Gems, v ktorom hrala po boku Adama Sandlera, ovláda umenie vopred naplánovaného paparazzovského fotenia. Ide o osvedčenú tradíciu celebrít, keď si známa osoba zavolá fotoreportéra – v prípade Fox je to Bobby Rachpoot, aby v zinscenovanom prostredí objektívom zachytil jej najnovší vzhľad. Paparazzo získa zaručený obsah na predaj a celebrita úplnú tvorivú kontrolu nad svojím obrazom, píše Highsnobiety.

Ak ťa zaujíma, ako sa Fox dostala na výslnie šoubiznisu aj vďaka krátkemu romániku s Kanyem Westom, skontroluj tento článok. Takto vyzerala v spomínanom outfite z kondómov, ktorý odhalil viac, ako by sme žiadali v rôznych smeroch. 

Julia Fox v outfite z kondómov.
Julia Fox v outfite z kondómov. Zdroj: Rachpoot/Bauer-Griffin/GC Images
Domov
Zdieľať
Diskusia