Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťou Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
15. mája 2023, 10:30
Čas čítania 3:45
Richard Balog

20 modelov s logom Carhartt WIP pre tvoj jarný a letný šatník. Ponúkajú skvelý štýl za férovú cenu

20 modelov s logom Carhartt WIP pre tvoj jarný a letný šatník. Ponúkajú skvelý štýl za férovú cenu
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP
Uložiť Uložené

Keď Edwin Faeh v roku 1994 založil líniu Carhartt WIP s cieľom tvoriť kúsky inšpirované klasickými pracovnými odevmi Carhartt, ani len netušil, že bude úspešná aj o ďalšie tri dekády.

Len málo odevných spoločností sa pýši takou kvalitnou reputáciou ako práve Carhartt WIP (Work in Progress). Spoločnosť pôsobí na trhu od roku 1994 a za poslednú dekádu si získala množstvo priaznivcov poctivého streetwearu nielen vo svete, ale aj na území Slovenska. 

Hlavnou myšlienkou línie sú vlastné kolekcie založené na originálnych pracovných odevoch Carhartt s viac ako 100-ročnou tradíciou. Návrhári kombinujú autentickú adaptáciu robustných amerických archetypov a zároveň spolupracujú so subkultúrami, ktoré Carhartt WIP obklopovali od začiatku. 

Ponuka Carhartt WIP je známa aj vďaka početným spoluprácam s inými značkami vrátane A.P.C., Nike, Vetements alebo Awake NY. Vďaka obchodu Footshop môžeš tieto produkty nakupovať z pohodlia svojej obývačky.

Doplň svoj šatník pred začiatkom leta o modely oblečenia a doplnkov od najkonzistentnejšej značky zo sveta streetwearu za posledných 30 rokov. Carhartt WIP je skutočná klasika. 

V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny sú pred zľavou.
Kompletná ponuka značky Carhartt WIP
Odporúčané
Toto je 10 najlepších bielych tenisiek na leto, ktoré kúpiš z pohodlia obývačky Toto je 10 najlepších bielych tenisiek na leto, ktoré kúpiš z pohodlia obývačky 9. mája 2023, 10:00
Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Madison Logo Cap    42.95 €

Šiltovka je must have záležitosť na leto bez ohľadu na vek a pohlavie. Ak ešte nemáš fresh vyhotovenie, odporúčame tento svetlomodrý variant s nastaviteľnou veľkosťou s vyšívaným logom Carhartt WIP. V online obchode Footshop je v predaji aj čierny variant

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP American Script Logo T-Shirt    42,95 €

Kvalitných tričiek s krátkymi rukávmi nie je v priebehu leta nikdy dosť a v ponuke Carhartt WIP nájdeš množstvo atraktívnych modelov vrátane tohto ikonického kúsku s vyšívaným logom značky. K dispozícii je aj biely variant

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Chase T-Shirt    42,95 €

Spoločnosť Carhartt WIP myslí aj na ženy a väčšina modelov tričiek je v unisex strihu. Spomedzi noviniek v obchode Footshop nás oslovilo svetlomodré vyhotovenie s minimalistickým logom na prednej časti. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Graphic Pocket T-Shirt    52,95 €

Ak preferuješ výraznejšie modely tričiek s grafickými motívmi, možno ťa osloví verzia s predným vreckom a výraznou potlačou cez celý chrbát v kontrastnej čiernej farbe. Rovnaký dizajn od Carhartt WIP nájdeš aj v čiernom vyhotovení

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Graphic T-Shirt    52,95 €

Krok vedľa neurobíš ani kúpou tohto čierneho trička s vyšívaným motívom na hrudi a veľkou bielo-červenou grafikou na chrbte. 

Awake NY, Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Awake NY Pocket T-Shirt x Carhartt WIP    54,95 €

Charakter značky Carhartt WIP tvoria aj spolupráce s inými, častokrát konkurenčnými výrobcami ako v prípade modelov s logom Awake NY. Medzi čerstvými novinkami nájdeš napríklad toto zelené tričko s predným vreckom a grafikou na chrbte. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Bayfield Bucket Hat    62,95 €

Do rotácie so šiltovkou môžeš počas letných mesiacov zaradiť aj tento rifľový klobúk v svetlomodrom vyhotovení s vintage efektom a nášivkou loga Carhartt WIP. V predaji je tiež tmavá verzia

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Island Swim Trunks    74,95 €

Štýlové plavky sú povinnou výbavou v každom šatníku a vďaka obchodu Footshop môžeš mať doma model s minimalistickým nápisom Carhartt pod ľavým vreckom. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Bayfield Tote Bag    74,95 €

Víkendová talk na festival, ktorú budeš milovať. Takto by sme charakterizovali túto tote bag vo vyšúchanej sivej farbe a decentným logom Carhartt WIP. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Kickflip Backpack   82,95 €

Nie každý je fanúšik tašiek cez rameno, a preto sme do výberu zaradili aj klasický nylonový ruksak Carhartt WIP v čiernom farebnom vyhotovení s množstvom úložného priestoru, ktorý je vhodný pre mužov aj ženy. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Pocket Sweatshirt    94,95 €

Unisex strih má aj mikina s predným vreckom a klasickým logom v svetlohnedom vyhotovení, ktorá je vyrobená zo 100-percentnej bavlny. Ak hľadáš výraznú mikinu, skontroluj žltú verziu v rovnakom dizajne. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Brandon Denim Short    94,95 €

Leto je za dverami a ty nemáš šortky? Z portfólia značky Carhartt WIP sme vybrali tento rifľový variant s dĺžkou po kolená v sivej farbe s vintage efektom.

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Council Pants    114,95 €

V svetlohnedom farebnom vyhotovení sú dostupné aj tieto pracovné nohavice s prešívanými vreckami v širokom strihu, ktoré sú ako stvorené na aktuálne obdobie pred letom. Cena je viac ako priaznivá v pomere ku kvalite spracovania. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Coin Hoodie    124,95 €

Ak hľadáš kvalitnú mikinu s kapucňou a nechceš minúť stovky eur na high fashion vyhotovenia, modely od Carhartt WIP sú voľbou, ktorú neoľutuješ ani po rokoch nosenia. K dispozícii je napríklad klasická sivá verzia s vyšívaným motívom na prednej časti, ktorú ľahko zakomponuješ do svojich outfitov v priebehu celého roka. 

Awake NY, Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Awake NY Carpenter Pants x Carhartt WIP    129,95 €

Zo spoločnej kolekcie značiek Awake NY a Carhartt WIP sme vybrali aj upravenú verziu klasických pracovných nohavíc v hnedom vyhotovení, ktorú návrhári doplnili o grafický motív kvetiny na prednej časti. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Pierce Carpenter Pants    157,95 €

Plný počet bodov udeľujeme aj nohaviciam, ktoré sú pre ženy. Svetlý, béžový variant v širokom strihu s výrazným prešívaním jednotlivých panelov vyzerá skvelo a je dokonalou voľbou na jarné, respektíve letné večery v centre mesta. 

Awake NY, Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Awake NY Graphic Hoodie x Carhartt WIP    162,95 €

Ak by sme si mohli vybrať len jeden produkt z aktuálnej ponuky značky Carhartt WIP, išlo by o túto svetlú verziu mikiny s kapucňou zo spoločnej kolekcie s Awake NY. Spoločné logo na hrudi je doplnené o veľkú grafiku kvetiny cez skoro celú zadnú časť. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP OG Chromo Coat W    177,95 €

Výkyvy počasia v priebehu leta nie sú neobvyklou záležitosťou, a preto je dobre byť pripravený na rôzne teploty či zrážky. V ponuke Carhartt WIP nájdeš aj takýto atraktívny vrchný diel v čiernej farbe s chrómovým efektom a zapínaním na gombíky. 

Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Carhartt WIP Detroit Jacket    199,95 €

V prípade mužov sme vybrali túto svetlomodrú verziu rifľovej bundy s vintage vzhľadom, ktorá ponúka štýlovú ochranu za férovú cenu. 

Awake NY, Carhartt WIP
Zdroj: Footshop

Awake NY Logo Cardigan x Carhartt WIP  –  219,95 €

Výber najlepších produktov značky Carhartt WIP zakončujeme týmto fresh cardiganom s prímesou vlny, ktorý vznikol v spolupráci s Awake NY.

Kompletná ponuka značky Carhartt WIP
Odporúčané
Toto je 8 udržateľných módnych značiek zo Slovenska a z Česka, ktoré musíš spoznať Toto je 8 udržateľných módnych značiek zo Slovenska a z Česka, ktoré musíš spoznať 13. mája 2023, 11:00
Späť
Zdieľať
Diskusia