Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
6. mája 2023 o 16:12
Čas čítania 0:45
Eduard Starkbauer

Skutočnými hviezdami korunovácie boli Kate s dcérou Charlotte, zhoduje sa internet

MÓDA SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Kate svoj outfit doplnila o náušnice princeznej Diany a náhrdelník Alžbety II.

Celý svet mal dnes pohľad upretý do Londýna, kde prebiehala korunovácia nového kráľa Karola III. Ceremónia prilákala davy nadšencov a stovky mediálnych štábov. Tí však neboli zvedaví len na nový kráľovský pár, ale aj na ostatných členov britskej monarchie.

Príspevky označené s # „Coronation“ pribúdali raketovou rýchlosťou. Pozornosť internetu sa však rozdelila medzi novokorunované hlavy Kamilu a Karola III. a najcharizmatickejších predstaviteľov kráľovskej rodiny. Podľa The Independent obdiv vzbudila predovšetkým princezná z Walesu Kate Middleton so svojou dcérou princeznou Charlotte.

Obe si na slávnostnú príležitosť pripravili špeciálne strieborné a krištáľové diadémy, ktoré vznikli spoluprácou návrhára Jessa Colletta a značky Alexander McQueen. Kate bola odetá v kráľovskom rúchu pozostávajúcom z tmavomodrého plášťa viktoriánskeho rádu lemovaného šarlátom a hodvábnych krepových šatách. Osemročná princezná Charlotte bola oblečená v rovnakom duchu a pripomínala mini verziu svojej mamy  

Odporúčané
Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár Výroba delostreleckej munície v EÚ nerastie tak, ako tvrdí Európska komisia. Na Slovensku zarába český zbrojár 12. júla 2024 o 10:30

Šaty oboch obsahovali výšivku zo strieborných prútov a nití s motívmi ruže, bodliaka, narcisu a trojlístka – emblémy označujúce štyri národy britskej koruny. Kate mala na sebe aj náušnice po Williamovej zosnulej matke princeznej Diane a náhrdelník bývalej kráľovnej Alžbety II.

Domov
Zdieľať
Diskusia