Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
22. apríla 2023, 19:56
Čas čítania 1:08
Jana Chovancová

VIDEO: Fanúšikovia Evil Dead Rise zažili nezabudnuteľnú premiéru v kine. V sále sa objavili krvaví zombíci a uniesli moderátora

FILMY A SERIÁLY EVIL DEAD RISE FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tí, ktorí majú poriadnu dávku adrenalínu, si kreativitu tvorcov pochvaľovali. Ostatní sa zrejme od strachu...

Počas premiéry filmu Evil Dead Rise sa fanúšikovia doslova triasli na svojich sedačkách. Napriek tomu, že očakávali niekoľko strašidelných scén na plátne, rozhodne ich prekvapilo to, čo sa dialo v kinosále pred filmom. Píše o tom Uniland.

Kým však všetci čakali na svojich miestach na začiatok filmu, organizátori pripravili malé prekvapenie v podobe špeciálneho čítania z Knihy mŕtvych. Každý, kto videl predchádzajúce časti, vie, že otvorenie prekliateho textu so sebou neprináša nič dobré. Hororovú scénu si ľudia nahrávali aj na Tiktok. 

@xanthepajarillo #evildeadrise #evildead #horror #horrortok ♬ original sound - Xanthe 🔪🩸

„Hovorí sa, že tí, ktorí čítajú stránky tejto knihy, môžu pre ňu stratiť svoju dušu,“ povedal muž s výzorom vysokoškolského učiteľa. Následne začal čítať z knihy a dav skandoval „Kandar, estrada, kandos!“

Po chvíli sa jeho správanie začalo meniť a vyzeralo to, akoby začal šalieť. „Hodovníci duší, beztvaré hrôzy, tí, čo ovládajú živých a kazia zem, žite,“ vykríkne. „Mŕtvi, vstaňte, vstaňte, deti moje! Hovorte so mnou, deti moje – kandar, estrada, kandos!“

Odporúčané
Anya Taylor-Joy: Tajne sa vydala za známeho rockera, napadli ju v Cannes a napriek šikane pre výzor sa stala modelkou aj herečkou Anya Taylor-Joy: Tajne sa vydala za známeho rockera, napadli ju v Cannes a napriek šikane pre výzor sa stala modelkou aj herečkou 26. apríla 2024, 9:30

Niekoľko sekúnd po jeho výkrikoch sa zo zadných radov ozývali výkriky a na nohy sa vyrútila krvavá zombie žena. O chvíľku ďalší a ďalší zombíci. Video pokračuje a začínajú sa na ňom objavovať ďalšie tvory, ktoré sa plazia okolo bežných návštevníkov kina.

Čo hovoríme na film my? Prečítaj si recenziu na zrejme najkrvavejší horor posledných rokov.

Napriek tomu, že sa akademik snažil nájsť ďalší spev, ktorý by nemŕtvych poslal späť tam, kam patria, postavy sa rútili k nemu. Bolo neskoro. Vyhodia ho do vzduchu a následne odtiahnu preč. 

Takýto adrenalínový začiatok filmu síce ľudia nečakali, no súdiac podľa komentárov, boli spokojní. Jeden z fanúšikov pochválil organizátorov za ich kreativitu a uviedol, že „takto sa predáva film“. Ďalší fanúšik sa pripojil a uznal, že „marketing tohto filmu je šialený“.

Domov
Zdieľať
Diskusia