Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Čítaš poslednú stranu článku:
Fenomén J-beauty: Toto sú TOP produkty japonskej kozmetiky, ktoré stoja za vyskúšanie

Canmake Tokyo

Pri slnečnej ochrane ešte chvíľu ostaneme. Hoci tie kórejské v posledných rokoch ovládli sociálne siete, viaceré japonské sa im vyrovnajú. Medzi nimi aj Mermaid Skin Gel UV Moisturizing Sunscreen SPF50+ Toto espéefko je bez parfumácie a bez alkoholu, takže si ho zamilujú aj ľudia s citlivou kožou. Má prirodzene žiarivý finiš, funguje aj ako primer pod mejkapom a hydratuje tak dobre, že ak ťa netrápi suchá koža, v lete sa zaobídeš len s ním, bez krému.

Má ľahkú gélovú textúru, rýchlo sa vpije a nezanecháva biele fľaky. Je vhodný na telo aj na tvár.

Mermaid Skin Gel UV Moisturizing Sunscreen SPF50+. Cena: okolo 18 €
Mermaid Skin Gel UV Moisturizing Sunscreen SPF50+. Cena: okolo 18 € Zdroj: Canmake Tokyo/Beautyholic.sk

Kosé

Kosé je japonská značka s dlhoročnou históriou, na konte má mnohé známe línie. No jeden jej produkt začiatkom roka 2023 videl každý, kto aspoň raz v živote olajkoval nejaký skincare obsah na tejto sociálnej sieti. Čistiaci olej Softymo so svojou výraznou ružovou farbou totiž na istý čas ovládol Tiktok.

Odporúčané
Kolagén je pre tvoju pleť dôležitejší, ako si možno myslíš: Ako súvisí s vráskami a prečo ho pravidelne dopĺňať? Kolagén je pre tvoju pleť dôležitejší, ako si možno myslíš: Ako súvisí s vráskami a prečo ho pravidelne dopĺňať? 27. februára 2024, 12:00

Účinne odstráni aj tvrdohlavý mejkap a výborne sadne aj ľuďom s mastnou pleťou. Recenzenti prisahajú, že patrí medzi tie najlepšie, ktoré kedy vyskúšali. Obsahuje päť druhov olejov: olivový olej, jojobový olej, sezamový olej, svetlicový olej a bambucké maslo.

KOSÉ Softymo Speedy Cleansing Oil. Cena: ak sa dobre obraciaš na internete, zožeokolo 10-12 € zo zahraničných portálov.
KOSÉ Softymo Speedy Cleansing Oil. Cena: ak sa dobre obraciaš na internete, zožeokolo 10-12 € zo zahraničných portálov. Zdroj: Kosé/Amazon

DHC

Tento japonský lovebrand sa teší úspechu aj vo svete a na konte má niekoľko ocenení za svoje produkty. Má tradičný prístup k starostlivosti o pleť a káže 4-krokovú rutinu: dva kroky na čistenie a dva kroky (esencia a krém) na hydratáciu.

Dvojfázové čistenie, pri ktorom v prvej fáze použiješ produkt na báze oleja a v druhej produkt na báze vody, je bežná vec v Japonsku a aj v ďalších ázijských krajinách. Niektorí hovoria, že práve takéto poctivé čistenie vedie k menšiemu množstvu upchatých pórov a čiernych bodiek a k tej známej žiarivej pleti. Nečudo, že virálny produkt značky DHC je preto jej Deep Cleansing Oil.

Ide o olejový odličovač s panenským olivovým olejom. Odstraňuje aj vodoodolný mejkap, je bezpečný na použitie na oči. Jemnou masážou odstrániš aj odumreté kožné bunky a nadmerný kožný maz. Je to, žiaľ, jediný produkt, ktorý zoženieš len zo zahraničných e-shopov. Značka má pre medzinárodnú klientelu oficiálny obchod aj na Amazone.

Deep Cleansing Oil. Cena: 16-22 dolárov.
Deep Cleansing Oil. Cena: 16-22 dolárov. Zdroj: DHC

SK-II

SK-II je prémiová japonská značka. Používa patentovanú zložku PITERA™, ktorá napomáha hydratovať a zvlhčovať pokožku pre zdravý lesk. Je výsledkom prísne kontrolovaného fermentačného procesu a inšpirovaná je starými majstrami výroby saké. Fermentované zložky sú favoritom v japonskej kozmetike a tento patent sa podobá prírodným zvlhčujúcim faktorom, ktoré sa nachádzajú v ľudskej koži.

Odporúčané
Môžeš sa zbaviť akné za jeden deň? Dermatologička radí, ako zmierniť vzhľad akné čo najrýchlejšie Môžeš sa zbaviť akné za jeden deň? Dermatologička radí, ako zmierniť vzhľad akné čo najrýchlejšie 22. februára 2024, 9:00

Top produktom značky je Facial Treatment Essence. Esencia okrem hydratácie zabezpečí pružnejšiu pokožku a tým aj zjemnenie textúry kože a menej viditeľné vrásky. Značku nájdeš aj na slovenských e-shopoch, ktoré sa venujú kórejskej a japonskej kozmetike.

Facial Treatment Essence. Cena: 138 €.
Facial Treatment Essence. Cena: 138 €. Zdroj: SK-II
Čítaj na predchádzajúcej strane
Dočítal si celý článok
Strana 2 z 2
Späť
Zdieľať
Diskusia