Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
17. apríla 2023, 11:30
Čas čítania 3:55
Jana Chovancová

Takto vyzerali nekonečné párty na výletnej lodi s DJ-om EKG, Manidom aj Tyskerom. Na tanec pri západe slnka nikdy nezabudneme

Takto vyzerali nekonečné párty na výletnej lodi s DJ-om EKG, Manidom aj Tyskerom. Na tanec pri západe slnka nikdy nezabudneme
Zdroj: Wikimedia Commons/Luca Mauri
REFRESHER CESTOVANIE
Uložiť Uložené

Ako vyzerajú šialené zážitky z výletnej lode, na ktorej vystupujú známi slovenskí DJ-i? Takto!

„Vykradli mi auto na Seberíniho ulici, nový Macbook, USB kľúče, komplet doklady, karty, riešim to s políciou..,“ napísal v deň odchodu na výletnú loď DJ EKG v príbehu na Instagrame. Hlavou mi preblyslo, o čom napíšem, keď sa nedostaví hlavný bod programu. Nakoniec sme však zažili tú najlepšiu párty za posledné mesiace. 

V spolupráci s Aldea Music a Costa Cruises sa Refresher zúčastnil na nezabudnuteľnej štvordňovej Sea Experience, keď sme na výletnej lodi Costa Toscana (6. najväčšia loď na svete s kapacitou 6 500 hostí, pozn. red.) precestovali štyri mestá: Rím, Janov, Marseille a Barcelonu.  

O tom, ako to na výletnej lodi vyzerá, čo všetko sa tam dá robiť, ale aj to, aké jedlo tam servírujú, sa dočítaš TU. V tomto článku ti bližšie prezradíme, ako vyzerali párty.

V Refresheri ti každý deň prinášame zaujímavé články z domova i zo sveta. Ak sa ti naša tvorba páči a chceš podporiť náš redakčný tím, staň sa členom klubu Refresher+.

Prvá cesta viedla do posilky? 

Okrem toho, že nás po príchode zaujímalo, kde na lodi nájdeme naše izby, chceli sme vedieť aj to, kde budeme tráviť svoj voľný čas. Tak sme sa vydali na potulky loďou hľadať posilňovňu. Ale nie, robím si srandu. Ako do prvého sme zablúdili do Infinity baru, ktorý sídli na siedmom poschodí. Nachádza sa na absolútnom konci lode, kde keď sa postavíš k zábradliu, uvidíš rozvírené more a „stopy“, ktoré za sebou loď zanecháva. 

💡 Vedel si, že DJ EKG...
... sa hudbe venuje už 25 rokov?
... je veľmi pozitívny človek a jeho energický hudobný prejav je nezameniteľný?
... patrí dlhodobo k najvyhľadávanejším DJ-om na Slovensku?
... miluje sunsetové hrania?

Drinky na bare, drinky na stoloch, drinky vo vírivkách. Na ležadlách ľudia v plavkách chytajúci bronz a medzi nimi sa vrtia čašníci, ktorí ich obsluhujú. Slnko pečie, my si sadáme a v sekunde je čašník aj pri nás. Rozhodli sme sa ochutnať pivo, ktoré nám napokon veľmi chutilo. Nechýbalo víno, prosecco ani miešané drinky. 

Na lodi sme získali mnoho kamarátstiev. Na lodi sa nachádzala aj hracia miestnosť a kasíno.Na vrchnom poschodí lode, kde sa konala Sunset párty, sa nachádzala presklená podlaha. Vidieť sa cez ňu dalo do Infinity baru, kde sme trávili veľa času. Večera na lodi, ku ktorej sme si mohli navoliť ľubovoľné nápoje. Na výber boli klasiky ako pivo a víno, ale v baroch sme nešetrili ani miešanými drinkami.
Zobraziť galériu
(4)

Spolu s nami boli na lodi aj známe tváre slovenského Instagramu. Kika Ďurišová, Šimon SnopekLucypug aj Expl0ited s nami trávili hodné časti ďalších troch dní. Večer sme prvýkrát zavítali do klubu Poltrona Frau arena, v ktorom sa nasledujúce dni väčšinou odohrávali všetky párties. Vchádzame dnu do tmavej miestnosti, kde nás víta hlasná hudba a svetelná show. Mierime rovno dolu schodmi k pódiu a tancujeme na skvelú hudbu od Denesa Totha a Manida. Dekle nám odstrelila nielen skvelá atmosféra, ale, samozrejme, aj gin toniky zadarmo.

💡 Vedel si, že Denes Toth...
... už 10 rokov organizuje sériu podujatí elektronickej hudby Moody?
... ti na podujatia prinesie melodic house & melodic techno skladby?
... je známy tým, že jeho tvorbu hrávajú top svetoví umelci ako Tale Of Us alebo Adriatique?

Aby toho nebolo málo, v túto dlhú noc sme sa rozhodli navštíviť aj iné podujatia na lodi. Kúsok od klubu sme si zatancovali na parkete latinsko-americké tance na živú hudbu, kde predtým tancovali rozkošné seniorské páriky. Tento štýl nás však až tak nebral a žmurknutím oka sa zrazu ocitáme v kasíne, kde sme, mimochodom, prvýkrát v živote. Ako sa hovorí, že začiatočníci majú šťastie, tak my sme ho nemali a prehrali sme 30 eur. Vtedy sme si uvedomili, že tento druh zábavy pre nás zrejme nie je to pravé orechové a pobrali sme sa radšej do izby. 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa ALDEA.music (@aldea.music)

Čítaj na ďalšej strane
Článok pokračuje na ďalšej strane
Strana 1 z 2
Domov
Zdieľať
Diskusia