Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
8. apríla 2023, 10:52
Čas čítania 0:54
Lukáš Čelka

VIDEO: Dojatý Harrison Ford predstavoval publiku nového Indianu Jonesa. Tieto filmy sú o dobrodružstve, ale aj o srdci

FILMY A SERIÁLY HARRISON FORD INDIANA JONES AND THE DIAL OF DESTINY
Uložiť Uložené

Herec hral rolu hrdinského archeológa neskutočných 42 rokov.

Prvýkrát sa na veľkom plátne objavil Harrison Ford ako Indiana Jones ešte v roku 1981. Piaty diel s podnázvom The Dial of Destiny, ktorý má uzrieť svetlo sveta už 30. júna tohto roku, bude úplne posledným filmom série.

Ako píše portál LadBible, tento fakt dojal aj samotného herca, ktorý pri premietaní trailera spontánne vyronil slzu. Na podujatí D23 Expo sa spolu s herečkou Phoebe Waller-Bridge a s režisérom Jameson Mangoldom po krátkej filmovej ukážke prihovoril fanúšikom.

„Filmy Indiana Jones sú o fantázii a tajomstve, ale aj o srdci. Máme pred sebou naozaj skvelý príbeh a film, ktorý vás nakopne,“ povedal Harrison Ford. Počas jeho krátkeho a emotívneho príhovoru bolo vidieť, že má slzy na krajíčku. Najviac to na hercovi bolo zjavné, keď hovoril o tom, že ide o posledný film, v ktorom stvárni túto archeologickú legendu. „Už pre teba nespadnem. Za všetko však veľmi pekne ďakujem,“ povedal herec s roztraseným hlasom.

Nabitá akcia

Trailer nového Indianu Jonesa sľubuje nabitú akciu vrátane jazdy na koni v newyorskom metre či cestovania v čase. Diváci sa okrem iného môžu tešiť aj na digitálne omladnutú verziu dobrodruha. 

Odporúčané
KVÍZ: Ako dobre poznáš Indianu Jonesa? KVÍZ: Ako dobre poznáš Indianu Jonesa? 30. júna 2023, 13:00

„Chceme divákom pripomenúť kontrast medzi hrdinom v najlepšom veku a jeho 70-ročnou verziou. Nechceli sme sa spoliehať len na spomienky divákov z predchádzajúcich filmov. Chceli sme im pripomenúť, čo všetko Indiana urobil, čo prežil a čo dokázal,“ povedal pri uvedení trailera režisér James Mangold.

Domov
Zdieľať
Diskusia