Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
3. apríla 2023, 12:24
Čas čítania 0:48
Dominik Vetrák

Vo svete Marvelu ide do tuhého. Trailer na Secret Invasion odhaľuje špiónsky, teroristický seriál v štýle Winter Soldier

Vo svete Marvelu ide do tuhého. Trailer na Secret Invasion odhaľuje špiónsky, teroristický seriál v štýle Winter Soldier
Zdroj: Disney+
FILMY A SERIÁLY SECRET INVASION
Uložiť Uložené

Nový marvelovský seriál začne vychádzať už v júni. Hlavnou postavou bude Nick Fury v podaní Samuela L. Jacksona.

Marvel Studios vydalo oficiálny trailer pre blížiaci sa seriál Secret Invasion. Bude mať 6 epizód, pričom tú prvú diváci uvidia už 21. júna na Disney+. Štýlovo sa priblíži k atmosfére Captain America: The Winter Soldier. Z trailera je jasné, že tvorcovia využili elementy špionážneho žánru, ale spracovali aj témy terorizmu a thrilleru. 

Hlavné roly stvárnia Samuel L. Jackson ako Nick Fury, Ben Mendelsohn v úlohe Talosa z rasy Skrull a Emilia Clarke ako jeho dcéra. Secret Invasion v komiksoch opisuje udalosť, v ktorej na Zem prídu členovia mimozemskej rasy Skrull. Tí pred dlhými rokmi zajali významné ľudské osobnosti, prebrali ich fyzickú podobu a začali sa pripravovať na plán ovládnutia našej planéty.

Odporúčané
Ako nakrúcali šialené akčné scény a prestrelky s ohnivými nábojmi v John Wick 4? Keanu Reeves driftoval a trénoval s nunčakmi Ako nakrúcali šialené akčné scény a prestrelky s ohnivými nábojmi v John Wick 4? Keanu Reeves driftoval a trénoval s nunčakmi 29. marca 2023, 17:30


Túto mimozemskú rasu v Marvel Cinematic Universe predstavili tvorcovia v snímke Captain Marvel. V potitulkovej scéne seriálu WandaVision sa diváci dozvedeli, že Skrullovia prenikli na významné politické a vládne pozície. Na rozdiel od komiksov sú však vo svete Marvelu Skrullovia kladní hrdinovia, takže dej seriálu môže prekvapiť aj komiksových čitateľov. 


Seriál bude napínavý, keďže diváci nikdy nebudú vedieť, kto je skutočný a kto je Skrull, takže si všetky postavy dávajú pozor, komu dôverujú. Dôležitú rolu bude mať aj herec Don Cheadle ako War Machine či Olivia Colman (The Crown, The Favourite) v neznámej role. 

Domov
Zdieľať
Diskusia