Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
2. apríla 2023, 11:35
Čas čítania 0:41
Martin Adam Pavlík

Pozri si nový teaser na Guardians of the Galaxy Vol. 3. Peter zabudol šoférovať a Rocket si užíva boj ako nikdy predtým

Pozri si nový teaser na Guardians of the Galaxy Vol. 3. Peter zabudol šoférovať a Rocket si užíva boj ako nikdy predtým
Zdroj: Youtube/Marvel Entertainment
FILMY A SERIÁLY GUARDIANS OF THE GALAXY GUARDIANS OF THE GALAXY 3 MARVEL MARVEL FILMY MARVEL FILMY A SERIÁLY
Uložiť Uložené

Tretí diel príde do kín už budúci mesiac.

Štúdio Marvel odhalilo ďalší teaser na očakávaný tretí diel populárnej akčnej sci-fi série Guardians of the Galaxy. Vidno v ňom nové zábery z filmu, ktorý dorazí do slovenských kín 4. mája. 

Z polminútového videa vidno, že nás čaká mnoho akcie so skvelými efektami, no taktiež veľa humoru a nápaditých hlášok, ktoré už neodmysliteľne patria k celej sérii a oživujú ju ako máloktorú sériu z marvelovského univerza. V trojke uvidíme napríklad to, ako Peter Quill zabudol šoférovať a Nebula ho svojimi sarkastickými otázkami ešte viac rozhodí.

O réžiu sa postaral znova James Gunn, ktorý okrem trojice filmov nakrútil napríklad kultový horor Dawn of the Dead, komiksovku The Suicide Squad alebo seriál Peacemaker. Bude to jeho posledná marvelovka, keďže v súčasnosti už pracuje ako jeden z dvojice šéfov štúdia DC Studios a vytvára nový prepojený svet filmov, hier a seriálov pod názvom DC Universe. 

Tešiť sa môžeš na návrat obľúbených hercov – Chrisa Pratta, Karen Gillan či Davea Bautistu. Vráti sa aj Zoe Saldana ako Gamora, Sylvester Stallone ako Stakar Ogord, ale aj Bradley Cooper, ktorý nadaboval postavu Rocketa.

Domov
Zdieľať
Diskusia