Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
13. februára 2023, 10:32
Čas čítania 0:34
Dominik Vetrák

Strážcovia galaxie lákajú na veľkolepé ukončenie svojho príbehu. Nový trailer sľubuje emotívnu rozlúčku

Strážcovia galaxie lákajú na veľkolepé ukončenie svojho príbehu. Nový trailer sľubuje emotívnu rozlúčku
Zdroj: Marvel Studios
FILMY A SERIÁLY GUARDIANS OF THE GALAXY 3
Uložiť Uložené

Očakávaná komiksovka od Marvelu dorazí do kín v máji 2023 a bude poriadne akčná a emotívna.

Marvel vydal v polčasovej pauze nočného Super Bowl zápasu amerického futbalu trailer na očakávanú komiksovku Strážcovia galaxie 3. Je v ňom veľa akcie, ale aj emotívnych momentov odkazujúcich na rozlúčku s postavami. Tím Strážcov sa totiž po tejto snímke zmení a je vysoko pravdepodobné, že niektorí členovia zoskupenia zahynú. 

Odporúčané
Aktualizované: The Last of Us: Aké sú najväčšie rozdiely medzi seriálom a videohrami? Tvorcovia sa drasticky odklonili od príbehu Aktualizované: The Last of Us: Aké sú najväčšie rozdiely medzi seriálom a videohrami? Tvorcovia sa drasticky odklonili od príbehu 12. februára 2023, 11:00

V traileri sú aj schopnosti nových postáv, ako aj hrdinu Adama Warlocka či záporáka menom The High Evolutionary. Vo viacerých scénach je aj Gamora, ktorú sa Star-Lordovi a spol. podarilo nájsť, no nepríjemným prekvapením je, že sa správa úplne inak ako Gamora, do ktorej sa zamiloval. 

Strážcovia galaxie 3 dorazia do kín v máji 2023. O scenár a réžiu sa postaral James Gunn, pre ktorého ide o poslednú marvelovku. V súčasnosti už pracuje ako jeden z dvojice šéfov štúdia DC Studios a vytvára nový prepojený svet filmov, hier a seriálov pod názvom DC Universe. 

Domov
Zdieľať
Diskusia