Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
4. apríla 2023, 14:00
Čas čítania 3:47
Richard Balog

Ženská móda zo slovenských a z českých ulíc: Hlboké výstrihy a rozparky aj kabelky za tisícky eur. Objav jarnú inšpiráciu

Ženská móda zo slovenských a z českých ulíc: Hlboké výstrihy a rozparky aj kabelky za tisícky eur. Objav jarnú inšpiráciu
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek
MÓDA MÓDA REFRESHER OUTFITY
Uložiť Uložené

11 žien a rovnaký počet štýlových jarných outfitov, ktorým dávame plný počet bodov.

Náš pravidelný výber outfitov zo slovenských a z českých ulíc prinášame aj za mesiac marec, keď sa dni postupne predlžovali a teplomery miestami ukazovali teploty okolo 20 stupňov Celzia. Priamoúmerné tomu boli jednotlivé outfity.

Ženy z našich končín opätovne predviedli kombinácie, s ktorými nám vyrazili dych. Pohodlne si sadni do kresla a vychutnaj si 11 najlepších outfitov. Na svoje si prídeš, či už preferuješ minimalizmus v nadčasovej podobe, alebo máš rada výrazné farebné kombinácie a odvážne strihy nabité sexappealom.

Ešte stále pochybuješ o tom, že Slovenky a Češky majú vycibrený módny vkus, ktorým sa môžeš inšpirovať?

Odporúčané
Toto je 5 základných prvkov pre tvoj jarný šatník. Uži si mesto aj prírodu v sviežich modeloch oblečenia Toto je 5 základných prvkov pre tvoj jarný šatník. Uži si mesto aj prírodu v sviežich modeloch oblečenia 27. marca 2023, 13:00

Andy Csinger    @andicsinger

Andy Csinger
Zdroj: Instagram/@andicsinger

Andy Csinger považujeme za jednu z najštýlovejších žien na Instagrame, a to aj vďaka tomu, že nemá jeden vyhranený módny štýl, ale stále nás prekvapí niečím novým. 

Len v priebehu marca predviedla minimálne päť úplne rozličných outfitov a všetky vyzerali skvelo. Vybrali sme túto atraktívnu jarnú kombináciu, ktorej dominujú kožené čižmy s dĺžkou tesne pod kolená v zaujímavom modrom vyhotovení značky Tony Bianco a nadrozmerné sivé sako. Andy ukázala svoj sexappeal aj vďaka krátkej bielej sukni a hranaté slnečné okuliare sú z dielní módneho domu Miu Miu s cenou približne 350 eur.

Karolína Chomisteková    @karolinachomistek

Karolína Chomisteková
Zdroj: Instagram/@karolinachomistek

Sexappealu má na rozdávanie aj modelka Karolína Chomisteková, o čom nás tentoraz presvedčila v outfite, ktorý vyskladala z nových modelov H&M Studio.

Dlhé rifľové šaty s rozparkom a korzetovým vrchom v Y2K štýle doplnila o výraznú metalickú kabelku v zlatom vyhotovení a sériu luxusných náhrdelníkov a náramkov. Móda je jednoduchá, ak má človek cit pre správne kombinácie, a tento outfit v podaní bývalej kráľovnej krásy je dôkazom. 

Maria Alkhimova    @alkhimovamari

Maria Alkhimova
Zdroj: Instagram/@alkhimovamari

Ak plánuješ ovládnuť jar v znamení elegancie, vhodnú inšpiráciu možno nájdeš v tomto outfite od Marie Alkhimovej. Známa fotografka ťa navyše presvedčí o tom, že aj v tehotenstve môže žena vyzerať štýlovo. 

Sofistikovaná kombinácia dlhých šiat s otvormi a hlbokým rozparkom z Manga so sandálmi na nízkych podpätkoch v retro štýle od rovnakej značky a dlhým kabátom v svetlých tónoch je pastvou pre oči. Všetko vrátane slnečných okuliarov s logom Marni spolu hrá na jednotku s hviezdičkou.

Jana Tomas    @janatini

Jana Tomas
Zdroj: Instagram/@janatini

Jana Tomas je úplne iná ako väčšina módnych influenceriek na Slovensku a nepodlieha všetkým rýchlokvaseným trendom, ale má jedinečný štýl a charizmu. 

Na fotografii vyššie má oblečené základné biele tielko z obchodu H&M, tmavomodré rifle v rovnom strihu s roztrapkanými koncami zo Zary, motorkárska bunda spoločne s topánkami na podpätkoch s metalickou špicou sú od značky Karl Lagerfeld a slnečné okuliare nájdeš v ponuke módneho domu Alexander McQueen. Chcelo by to viac takýchto outfitov v slovenských uliciach, čo povieš?

Petra Agalareva    @petraagalareva

Petra Agalareva
Zdroj: Instagram/@petraagalareva

Autorka módnej značky Habibi vyrazila do viedenských ulíc v tomto celočiernom outfite a vyzerala božsky. Petra Agalareva predviedla minimalistickú kombináciu elegantného saka, šortiek s vysokým pásom a športového vrchného dielu z dielní parížskej značky CELINE, ktorú doplnila o vysoké čižmy. 

Chválime aj výber doplnkov v podobe kabelky Saint Laurent, ktorá stojí približne 2 500 eur, a slnečných okuliarov s mačacími očami od CELINE. Takýto jarný outfit neuvidíš na každom kroku vo svojom meste, inšpiruješ sa?

Karolína Mališová    @karolinamalisova

Karolína Mališová
Zdroj: Instagram/@karolinamalisova

Ako na pohodlný mestský outfit, keď je vonku viac ako 15 stupňov Celzia, ti ukáže Karolína Mališová. Modelka a influencerka vyzerá dobre vo všetkom, čo si na seba oblečie, a inak to nebolo, keď vybehla na kávu v kúskoch, ktoré máš možno dávno v šatníku aj ty. 

Sympatická plavovláska skombinovala pletenú polokošeľu s čierno-bielymi prúžkami s roztrhanými rifľami vo zvonom strihu a ikonickými teniskami Converse na platforme. Ako doplnky zvolila klasickú šiltovku s nápisom, sériu šperkov v rôznych farbách a punc luxusu celému outfitu dodala čierna kožená kabelka cez rameno Saint Laurent, ktorá stojí 1 250 eur.

Bé Hà Nguyen    @beha_nguyen 

Bé Hà Nguyen
Zdroj: Instagram/@beha_nguyen

Slovami obdivu nebudeme šetriť ani pri pohľade na túto sviežu jarnú kombináciu v podaní influencerky Bé Hà Nguyen, ktorá si takto užívala príjemné počasie v Prahe.

Na prvý pohľad zvláštna kombinácia ružového svetra so širokými rukávmi so zebrovanou sukňou a s koženými mokasínami spolu hrá na všetkých úrovniach vyrovnanú partiu a sladkou bodkou na celom outfite je luxusná saddle bag od Diora. 

Zorka Hejdová    @zorkahejdova

Zorka Hejdová
Zdroj: Instagram/@zorkahejdova

Office look ako vystrihnutý z magazínu predviedla v priebehu prvých jarných dní moderátorka a influencerka Zorka Hejdová. Svoju lásku k móde tentoraz pretavila do nadčasového outfitu, ktorého inšpiráciou urobíš správnu voľbu.

Hlavnú úlohu hrajú zvonové rifle s krátkym rozparkom v svetlomodrom vyhotovení od značky Replay v kombinácii s elegantnými čižmami na podpätkoch. Chválime aj výber úzkeho čierneho roláka, ktorý vyzerá pod dlhým kabátom skvelo. Slnečné okuliare sú Prada Symbole a v obchode ich kúpiš od 250 eur v závislosti od úpravy. 

Ivana Mentlová    @ivanamentlova

Ivana Mentlová
Zdroj: Instagram/@ivanamentlova

Kráľovná luxusných outfitov v Českej republike si získala naše srdcia aj v marci, a to vďaka tomuto sofistikovanému a zároveň veľmi sexi looku, v ktorom zavítala do jednej z najlepších pražských reštaurácií. 

Ivana Mentlová vytiahla čierne predĺžené sako, pod ktorým mala overal s odvážnymi otvormi a logom módneho domu Saint Laurent. Ako obuv zvolila elegantné lodičky z dielní módneho domu ALAÏA. Kabelka na retiazke je Chanel s cenou rádovo v tisíckach eur. Milujeme tento „nenápadný“ štýl českej návrhárky. 

Alexandra Sedláčková    @alexsedlackova  & Debora Kellovská    @deborakellovska

Alexandra Sedláčková & Debora Kellovská
Zdroj: Instagram/@alexsedlackova

V závere marcového výberu najlepších ženských outfitov sa vyberieme do Paríža, kde počas týždňa módy predviedli tieto cool jarné outfity obľúbená influencerka Alexandra Sedláčková a stylistka Debora Kellovská.

Zatiaľ čo Alexandra zahviezdila v trendy MA-1 leteckej bunde, sivých rifliach v rovnom strihu, špicatých čižmách Acne Studios a s kabelkou od Diora cez rameno, Debora vsadila na dlhý vlnený kabát v sivej farbe, pod ktorým mala skrátenú bielu košeľu a rifle s roztrapkanými koncami v modrom odtieni. V ruke držala výraznú červenú saddle bag Dior z bohatých archívov značky. 

Obe vyzerali skvelo a veríme, že rovnako dobré outfity majú pripravené aj na pražský týždeň módy, ktorý začína 15. apríla. 

Odporúčané
Jar v znamení sviežich farieb. Vybrali sme 10 párov tenisiek, ktoré oživia tvoje outfity bez námahy Jar v znamení sviežich farieb. Vybrali sme 10 párov tenisiek, ktoré oživia tvoje outfity bez námahy 21. marca 2023, 14:00
Domov
Zdieľať
Diskusia