Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Tento článok je vytvorený v rámci mediálnej spolupráce so spoločnosťou MBPFW.
7. marca 2023, 17:30
Čas čítania 1:32

Nenechaj si ujsť módnu šou roka. Vstupenky na Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2023 sú v predaji

Nenechaj si ujsť módnu šou roka. Vstupenky na Mercedes-Benz Prague Fashion Week 2023 sú v predaji
Zdroj: MBPFW
MÓDA MERCEDES-BENZ PRAGUE FASHION WEEK MÓDA PRAHA
Uložiť Uložené

Aktuálny ročník sa koná v unikátnych priestoroch veľkej stávkovej haly Chuchle Arena Praha.

Akcia, na ktorú čakajú všetci milovníci módy, je tu. Jarná edícia Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku sa bude konať od 15. do 20. apríla 2023 v priestoroch veľkej stávkovej haly Chuchle Arena Praha a na ďalších lokáciách v Prahe. Tradične sa môžeš tešiť na tie najlepšie fashion shows aj sprievodné akcie v pražských baroch a kluboch. Ak si nechceš nechať ujsť prehliadky popredných českých návrhárov, ale aj svetových značiek, ako je Adidas Originals, nakupuj vstupenky v sieti GoOut.

Kolekcia najlepších návrhárov aj študentských talentov

Mercedes-Benz Prague Fashion Week predstaví kolekcie návrhárov na sezónu jeseň/zima 2023. Popri samostatných autorských prehliadkach návrhárov Tobiasa Schuberta, Michaela Kováčika, Pavla Dendisa, Kataríny Vavrovej, Denisy Dovalovej či značiek AFKA a Božidara sa môžu návštevníci tešiť aj na Adidas Originals. Ako tradične, svoju tvorbu predstavia študenti Ateliéru módnej tvorby – UMPRUM, Technickej univerzity v Liberci a Univerzity Tomáša Baťu v Zlíne: Ateliér designu odevu.

Po dvoch rokoch sa na MBPFW vracia aj návrhár Boris Kráľ. Prezentácia jeho novej kolekcie prebehne v utorok 18. apríla od 21.00 h v hoteli Andaz, kde sa koná aj následná after-párty.

kúpiť vstupenky
MBPFW, Prague Fashion Week
Zdroj: MBPFW

MBPFW ožije po celej Prahe

Jarnú edíciu otvorí akcia MBPFW & Piper Heidsieck v Groove Bar na Voršilskej ulici, ktorá bude s obmedzenou kapacitou prístupná pre verejnosť. Okrem tradičných prehliadkových blokov sa v priestoroch Chuchle Arena Praha uskutoční aj šiesta edícia pop-up showroomu Má vlast EDIT 06. Predajný pop-up showroom, ktorý predstaví lokálnu dizajnérsku tvorbu, je možné navštíviť od 15. do 17. apríla a bude prístupný ako pre návštevníkov prehliadok, tak aj pre verejnosť.


Jarné MBPFW zakončia DJ sety. V kultovom pražskom techno klube Ankali vystúpi berlínska hviezda hudobnej a módnej scény Patrick Mason. Ďalšie DJ sety budú patriť DJ Pink Concrete a DJ Oozlum. Vstupenky na akciu budú v predaji od piatka 10. marca na serveri GoOut.

MBPFW, Prague Fashion Week
Zdroj: MBPFW

Unikátne priestory sú počas roka neprístupné

Hlavným prehliadkovým a eventovým priestorom Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku FW23 bude od 15. do 17. apríla Chuchle Arena Praha – veľká stávková hala, Radotínska 69, Praha 5. „Ja sám som asi najviac nadšený z toho, že sa s vami môžeme podeliť o vnem z tohto brutalistického priestoru, ktorý býva väčšinu roka verejnosti neprístupný,“ hovorí Lukáš Loskot, CEO Mercedes-Benz Prague Fashion Weeku.

Informácie o prehliadkach a akciách sú aktuálne k dispozícii na webových stránkach akcie a dnešným dňom sa začal aj predaj vstupeniek na www.goout.net.

Domov
Zdieľať
Diskusia