Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
28. marca 2023, 10:00
Čas čítania 0:58
Richard Balog

Spoločnosť Jacob & Co. predstavila gýčové hodinky za 20 miliónov dolárov. Celé sú pokryté zlatom a diamantmi

Spoločnosť Jacob & Co. predstavila gýčové hodinky za 20 miliónov dolárov. Celé sú pokryté zlatom a diamantmi
Zdroj: Jacob & Co.
MÓDA HODINKY LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY
Uložiť Uložené

Jacob Arab prostredníctvom nového modelu Billionaire Timeless Treasure potvrdil svoju výnimočnosť v segmente luxusných hodiniek.

Spoločnosť Jacob & Co. je známa inovatívnymi postupmi a originálnymi vyhotoveniami hodiniek. Dôkazom je novinka s názvom Billionaire Timeless Treasure, ktorá posúva pôvodnú kolekciu Billionaire na ďalšiu úroveň.

Limitovaný model obsahuje 880 karátov extrémne surových žltých diamantov, ktoré sú oveľa vzácnejšie ako biele diamanty a po tisíckach hodín práce boli ručne vybrúsené na 216,89 karátu do náročného Asscherovho obrusu. 

Popruh je z 18-karátového žltého zlata, zatiaľ čo skeletový mechanizmus Tourbillon, ktorý spoločnosť používa vo všetkých svojich vyhotoveniach modelov Billionaire, je taký tenký a jemný, že si ho na prvý pohľad možno ani nevšimneš. Kaliber JCAM39 ponúka komfortnú rezervu chodu 72 hodín a extrémnu presnosť, ktorú zabezpečuje rotujúci regulačný prvok.

Cena týchto hodiniek predstavuje 20 miliónov dolárov. Vedenie spoločnosti svoju okázalú novinku predstavilo na ženevskom týždni hodiniek.

Odporúčané
Gucci predáva kabelku za 40-tisíc eur. Vyzerá ako medvedík a je pokrytá krištáľmi    Gucci predáva kabelku za 40-tisíc eur. Vyzerá ako medvedík a je pokrytá krištáľmi 21. marca 2023, 13:45
Hodinky Jacob & Co. Billionaire Timeless Treasure stoja 20 miliónov dolárov.
Hodinky Jacob & Co. Billionaire Timeless Treasure stoja 20 miliónov dolárov. Zdroj: Jacob & Co.

Nemôže si ich dovoliť každý

Rozumieme, že hodinky, ako sú Jacob & Co. Billionaire Timeless Treasure, si nemôže dovoliť takmer nikto. 

„Tri a pol roka sme prechádzali celý svet a hľadali nevídané množstvo dokonalých drahokamov. Zhromaždili sme ich tu v našom ženevskom sídle, kde sme každý z nich podrobili precíznej kontrole v štádiu suroviny či brúsenia pred osadením a po ňom. Spojili sme naše odborné znalosti v oblasti unikátnych šperkov s našimi zručnosťami v oblasti špičkovej hodinárskej výroby a využili sme náš drive, aby sme dosiahli to, čo sa ešte nikdy predtým nepodarilo. Vytvorili sme tak jedinečný kúsok, ktorý svojou opulentnosťou, exkluzivitou a kvalitou diamantov zatieni všetky ostatné luxusné hodinky,“ povedal o projekte CEO spoločnosti Benjamin Arabov.

Jacob & Co. Billionaire Timeless TreasureJacob & Co. Billionaire Timeless TreasureJacob & Co. Billionaire Timeless Treasure
Zobraziť galériu
(3)
Odporúčané
FOTO: Módny dom Louis Vuitton predstavil prvú kolekciu pre bábätká. Plyšový medveď stojí 950 eur, zatiaľ čo deka 1 250 eur FOTO: Módny dom Louis Vuitton predstavil prvú kolekciu pre bábätká. Plyšový medveď stojí 950 eur, zatiaľ čo deka 1 250 eur 14. marca 2023, 15:28
Domov
Zdieľať
Diskusia