Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
14. marca 2023, 15:28
Čas čítania 0:48
Richard Balog

FOTO: Módny dom Louis Vuitton predstavil prvú kolekciu pre bábätká. Plyšový medveď stojí 950 eur, zatiaľ čo deka 1 250 eur

FOTO: Módny dom Louis Vuitton predstavil prvú kolekciu pre bábätká. Plyšový medveď stojí 950 eur, zatiaľ čo deka 1 250 eur
Zdroj: Louis Vuitton
MÓDA LOUIS VUITTON LUXUSNÉ MÓDNE ZNAČKY
Uložiť Uložené

Luxusná odevná spoločnosť pokračuje v tradícii vytvárania kúskov, ktoré sa majú uchovávať a následne dediť z generácie na generáciu.

Vedenie odevnej spoločnosti Louis Vuitton odhalilo prvú kolekciu pre bábätká v histórii módneho domu, ktorý založil parížsky dizajnér a podnikateľ Louis Vuitton v roku 1854. 

Podľa opisu kolekcie módny dom predstavil selekciu každodenných modelov aj štýlov na špeciálne príležitosti, ktoré sa môžu stať celoživotnou pamiatkou.

Odporúčané
KVÍZ: Uhádneš, komu patria tieto outfity z červeného koberca?    KVÍZ: Uhádneš, komu patria tieto outfity z červeného koberca? 11. marca 2023, 11:00
Plyšový medveď s monogramom LV stojí 950 eur.
Plyšový medveď s monogramom LV stojí 950 eur. Zdroj: Louis Vuitton

Dizajnérsky tím Louis Vuitton vytvoril svet, v ktorom každý predmet môže zohrávať úlohu v živote dieťaťa – od prikrývok a dedičných strieborných predmetov až po malé cestovné kufríky a plyšového medveďa „Doudou Louis“ pokrytého monogramom LV.

Kolekcia obsahuje oblečenie, doplnky a hračky, ktoré prepisujú ikonické podpisy módneho domu s novým zmyslom pre rozmar a radosť. Hlavný motív „Meli-Melo“ spája kvety ikonického monogramu s nádychom detskej bezstarostnosti.

Mäkká kolekcia pre bábätká zahŕňa zodpovedný prístup značky Louis Vuitton k získavaniu zdrojov a stelesňuje jej inovatívny záväzok ekologickému dizajnu.

Jednotlivé produkty vrátane spomínaného plyšového medveďa sú dostupné vo vybraných kamenných obchodoch Louis Vuitton a online. Vzhľad oblečenia, obuvi či doplnkov spolu s cenami nájdeš v galérii.

Malý cestovný kufrík pokrytý monogramom LV stojí 2 000 eur.Svetlý svetrík na gombíky stojí 700 eur, zatiaľ čo kožené topánočky sú v predaji za 380 eur.Louis VuittonLuxusné kašmírové deky sú v predaji za 1 250 eur. Kozmetická taška pre bábätká stojí 790 eur.
Zobraziť galériu
(10)

Spoločnosť Louis Vuitton, ktorá patrí pod konzorcium LVMH, je najväčším predajcom luxusnej módy na svete. Podľa odhadov banky HSBC sa tržby Louis Vuitton v roku 2022 zvýšili o 20 percent na 20,6 miliardy eur a v roku 2023 by mali dosiahnuť 21,9 miliardy eur.

Anketa:
Kúpil/-a by si svojmu bábätku produkty Louis Vuitton?
Áno, ak by som na to mal/-a finančné prostriedky.
Nie, ide o zbytočnosť. 
Áno, ak by som na to mal/-a finančné prostriedky.
34 %
Nie, ide o zbytočnosť. 
66 %
Domov
Zdieľať
Diskusia