Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
25. marca 2023, 13:40
Čas čítania 0:51
Jana Chovancová

Strápnil nielen seba, ale aj svoju dcéru. Matka Tekashiho dieťaťa prehovorila o jeho prepadnutí v posilňovni

ZAUJÍMAVOSTI 6IX9INE SPRÁVY ZO SVETA
Uložiť Uložené

Podľa Sary mohol Tekashi prepadnutiu zabrániť, ale keďže tak neurobil, strápnil seba aj svoju dcéru.

Tekashi 6ix9inove konflikty sú podľa Sary Molina, jeho bývalej partnerky a matky jeho dieťaťa, smutné, pretože ich napokon uvidí aj jeho sedemročná dcéra. Tvrdí, že pri poslednom incidente strápnil nielen seba, ale aj svoju malú dcéru. Píše o tom TMZ

Tekashiho napadli vo fitnescentre v LA fitnes na Floride. Nachádzal sa práve v saune, keď sa doňho pustila skupinka mužov, ktorí ho začali surovo mlátiť. Snažil sa chrániť a zakrývať si tvár, no napokon bol pre početné zranenia prevezený do nemocnice. Sara Molina sa domnieva, že incidentu sa dalo predísť. 

Aj napriek tomu, že 6ix9ine neurobil tentoraz nič zlé, dostal bitku od viacerých mužov. Sara však hovorí o tom, že sa to nemuselo stať, keby mal so sebou svoju ochranku. Vzhľadom na bohatú históriu podobných incidentov sa podľa nej zachoval ľahkovážne.

Bývalá partnerka poukazuje aj na to, že sa Tekashi tvári, akoby sa ho nikto nemohol ani dotknúť. Spomenula aj to, že ho nedávno vyhodili z World Baseball Classic, pretože tam bol „spitý na mol“. Bitka mu vraj podľa nej mala otvoriť oči. 

Odporúčané
Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok Vyskúšala som bota, ktorý mi pomohol vybrať kandidáta v ruských voľbách. Radšej než voliť Putina mi poradil znehodnotiť lístok 15. marca 2024, 13:47

Sara sa o bezpečnosť ich dcéry bojí od začiatku Tekashiho konfliktov s inými rapermi. Tvrdí, že sa o dcéru prestal starať koncom minulého roka, no napriek tomu to zvládajú veľmi dobre. Zároveň dúfa, že otec jej dieťaťa dostane pomoc, ktorú podľa jej slov potrebuje. 

Domov
Zdieľať
Diskusia