Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
22. marca 2023, 9:16
Čas čítania 0:54
Daniel Mikolášik

VIDEO: Tekashi 6ix9ina brutálne napadli a dokopali v posilňovni na Floride

HUDBA 6IX9INE NEMOCNICA RAPOVÁ SCÉNA
Uložiť Uložené

Tekashiho si mali vyhliadnuť v saune, keď bol práve bez ochranky.

Raper 6ix9ine bol v utorok hospitalizovaný v nemocnici po tom, čo ho skupinka mužov napadla na toaletách v jednej z posilňovní na Floride. Záznamy zobrazujú, ako mu útočníci nadávajú do udavačov, kopú ho do tváre, do brucha, ťahajú za vlasy a fackujú ho.

Raperov právnik Lance Lazzaro pre TMZ uviedol, že k útoku malo dôjsť počas toho, ako bol Tekashi v saune bez osobnej ochranky. Po tom, čo zamestnanci posilňovne začuli rozruch, privolali políciu a sanitku. 6ix9ina následne previezli do nemocnice s ťažkými poraneniami – podľa všetkého má poškodenú čeľusť, chrbát a rebrá.

Portál TMZ zverejnil aj jeho fotografiu so zakrvavenou a opuchnutou tvárou. Jeho právny zástupca tvrdí, že bude žiadať federálnu políciu, aby 6ix9ine dostal náležitú ochranu, ktorú v jeho pozícii potrebuje.

Samozvaného kráľa newyorského rapu v apríli 2020 súd podmienečne prepustil na slobodu so sledovacím náramkom, ktorý mu o niekoľko týždňov nato zložili. Pôvodne mu síce hrozilo až 47 rokov za mrežami, keďže však spolupracoval s federálnymi úradmi a ochotne udal svoj niekdajší gang Nine Trey, trest mu výrazne znížili. Vzhľadom na jeho povesť udavača s ním množstvo raperov medzičasom ukončilo vzťahy a mnohí rapoví fanúšikovia ho preto doteraz nazývajú „krysou“.

Domov
Zdieľať
Diskusia