Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
9. marca 2023 o 19:21
Čas čítania 0:26
Dominik Vetrák

Jennifer Lawrence neúspešne zvádza 19-ročného tínedžera. V komédii No Hard Feelings si zahrá nadržanú ženu

Jennifer Lawrence neúspešne zvádza 19-ročného tínedžera. V komédii No Hard Feelings si zahrá nadržanú ženu
Zdroj: Sony Pictures
FILMY A SERIÁLY NO HARD FEELINGS
Uložiť Uložené

Komédia No Hard Feelings sa do kín dostane už toto leto. Sleduj prvý trailer.

Komédia No Hard Feelings dorazí do kín v júni 2023 a podľa prvého trailera pri tom bude asi dosť ľudí. Ten totiž láka na herečku Jennifer Lawrence. Jej postava Maddie je v snímke na mizine a nechá si od bohatého páru zaplatiť za to, že sexuálne zvedie ich syna, ktorý sa stráni spoločenského kontaktu.

Odporúčané
Komentár: Zabudli tvorcovia na infikovaných? Zo sveta The Last of Us sa vytratilo napätie a nebezpečenstvo Komentár: Zabudli tvorcovia na infikovaných? Zo sveta The Last of Us sa vytratilo napätie a nebezpečenstvo 8. marca 2023 o 15:00

Maddie robí všetko pre to, aby sa mu zapáčila, no ako sama hovorí, ten chlapec je nemožný. Okrem šteklivých scén so sexy herečkou sa diváci môžu tešiť aj na zábavnú atmosféru, niekoľko podarených vtipov a sympatických hercov. 

Režíroval Gene Stupnitsky (Good Boys) a okrem Lawrence si v komédii zahral aj Matthew Broderick (Ferris Bueller’s Day Off). 

Domov
Zdieľať
Diskusia