Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. februára 2023, 10:07
Čas čítania 0:43
Jakub Paulík

Takto bude vyzerať Liam Hemsworth ako Geralt. Deepfake video z Witchera ukazuje, na čo sa máme pripraviť

FILMY A SERIÁLY SPRÁVY ZO SVETA ZAKLÍNAČ NETFLIX
Uložiť Uložené

3. séria bude posledná, v ktorej uvidíme Henryho Cavilla.

Liam Hemsworth od 4. série nahradí v seriáli Zaklínač (Witcher) Henryho Cavilla. Youtuber stryder HD nedávno zverejnil deepfake video, v ktorom do známej scény zo seriálu vložil tvár nového Geralta. Pri porovnaní záberov si tak môžu fanúšikovia aspoň približne predstaviť zmenu, ktorá ich čaká po skončení 3. série.

S oficiálnym oznámením svojho odchodu prišiel Cavill ešte v októbri minulého roku. „Moja cesta ako Geralta z Rivie bola plná príšer a dobrodružstiev, a nakoniec pre štvrtú sériu zložím svoj medailón a meče,“ informoval herec.

Liam Hemsworth, ktorý prevezme rolu Geralta, verejne vyhlásil, že je dlhoročným fanúšikom Cavilla a jeho stvárnenie Zaklínača považuje za inšpiratívne. Tretia a zároveň posledná séria Cavilla príde v lete tohto roku. Rozlúčka s hercom ako Geraltom bude podľa showrunnerky Lauren Hirsch veľkolepá. 

„Henry pre seriál urobil veľmi veľa a my si to chceme uctiť. Tretia séria je podľa mňa najbližšie k priamej adaptácii knihy. Tentoraz adaptujeme štvrtú knihu s názvom Time of Contempt. Henry sa s postavou Geralta v 3. sérii odkloní od svojho neutrálneho postoja, čo mu umožnilo nakrútiť viac emotívnych scén,“ povedala v rozhovore pre Entertainment Weekly.

Anketa:
Budeš pozerať Zaklínača aj po odchode Henryho Cavilla?
Áno.
Ešte neviem.
Nie.
Áno.
27 %
179 Hlasov
Ešte neviem.
42 %
279 Hlasov
Nie.
32 %
213 Hlasov
Domov
Zdieľať
Diskusia