Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
24. januára 2023, 10:53
Čas čítania 0:48
Adriana Královičová

Talianske herečky zo seriálu The White Lotus sa objavili v kampani známej značky. V spodnej bielizni pózujú pre Kim Kardashian

MÓDA KIM KARDASHIAN MÓDA REFRESHER VALENTÍN
Uložiť Uložené

Kim Kardashian je veľkou fanúšičkou seriálu The White Lotus. Jej značka SKIMS predstavila valentísku kolekciu, tvárou sa stali herečky Simona Tabasco a Beatrice Grannò.

Značka SKIMS predstavila novú valentínsku kolekciu, tvárou sa stali herečky Beatrice Grannò a Simona Tabasco. Pamätať si ich môžeš zo seriálu The White Lotus ako Miu a Luciu. Kim Kardashian na svojom Instagrame priznala, že je veľkou fanúšičkou tohto seriálu. „Sledovala som The White Lotus, musela som mať dievčatá vo svojej kolekcii,“ píše Kim v príspevku, kde prezentuje novú kolekciu. 

Predaj sa spúšťa 26. januára na oficiálnej stránke značky SKIMS. V limitovanej kolekcii nájdeš luxusné hodvábne oblečenie na spanie či sexy čipkovanú spodnú bielizeň. Nechýbajú ružové farby či srdiečková tematika, ktoré oslavujú sviatok zamilovaných. Kim vymyslela aj darčekové súpravy, ktoré obsahujú podprsenky, nohavičky či ponožky. Pohybujú sa v cenách od 22 eur do 72 eur.  
 

 
 
 
Zobraziť tento príspevok na Instagrame
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa SKIMS (@skims)

Herečky, ktoré si zahrali v úspešnom seriáli, sú priateľky aj v bežnom živote. Poznajú sa viac ako 10 rokov. „Tento moment je pre mňa veľmi výnimočný. Nielen to, že som fotila globálnu módnu kampaň, ale aj to, že som mala možnosť pracovať opäť spolu s mojou kamarátkou. Kampaň oslavuje priateľstvo, ženy a to, aby sme sa cítili sexy vo svojom tele. Byť súčasťou niečoho takého s Beatrice je úžasné,“ cituje Simonu z tlačovej správy High Snobiety.

skims kim kardashian módakim kardashian skims the white lotuskim kardashian skims the white lotuskim kardashian skims the white lotus
Zobraziť galériu
(8)
Domov
Zdieľať
Diskusia