Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
19. januára 2023, 17:54
Čas čítania 1:04
Denisa Šútorová

Kim Kardashian vydražila vzácny náhrdelník princeznej Diany. Americká hviezda zaň zaplatila poriadny balík

MÓDA KIM KARDASHIAN PRINCEZNÁ DIANA ŠOUBIZNIS
Uložiť Uložené

Vo svojej zbierke má mať aj modely, ktoré kedysi nosila Jackie Kennedy či Elizabeth Taylor.

Kim Kardashian sa netají svojou láskou k luxusu a na výbere modelov vo svojom šatníku si dáva poriadne záležať. Podľa portálu TMZ pridala americká hviezda do svojej zbierky šperkov ďalší unikátny klenot – slávny náhrdelník, ktorý raz mala na sebe samotná princezná Diana. Konkrétne má ísť o model s diamantovým attallahským krížom fialovej farby. 


Šperkárska spoločnosť Garrard ho mala princeznej z Walesu zapožičať na londýnsky charitatívny galavečer v roku 1987. Tá si k extravagantnému a výraznému šperku obliekla fialové šaty s volánmi na dekolte. Náhrdelník má byť momentálne na ceste k novej celebritnej majiteľke.

Ak ti hlavou práve prebehla otázka, ako sa ku šperku Kim Kardashian dostala, odpoveďou je exkluzívna aukcia v aukčnom dome Sotheby's. Blízky zdroj organizátorov aukcie mal TMZ prezradiť, že spomínaný diamantový náhrdelník sa podarilo získať práve Kim Kardashian, a to za 197 454 dolárov, čo je v prepočte 182 169 eur. 

Šperk, ktorý si v roku 1987 dala na seba princezná Diana, dnes patrí Kim Kardashian.
Šperk, ktorý si v roku 1987 dala na seba princezná Diana, dnes patrí Kim Kardashian. Zdroj: Youtube/Access Hollywood, Sotheby's Auction

 
Kim nie je v dražbách luxusných cenností žiadnym nováčikom a vo svojej zbierke má mať aj modely, ktoré si kedysi obliekla Jackie Kennedy či Elizabeth Taylor. Verným fanúšikom hádam netreba pripomínať, že na minuloročnom Met Gala vyvolala rozruch a niektorých pobúrila, keď si na červený koberec obliekla róbu Marilyn Monroe

Kim Kardashian a Pete Davidson na Met Gala 2022.
Kim Kardashian a Pete Davidson na Met Gala 2022. Zdroj: Getty Images/Gotham


Uvidíme, pri akej príležitosti si dá Kim svoj nový diamantový klenot na seba. Po incidente z roku 2016, keď ju v jej hotelovej izbe v Paríži prepadli, zviazali a okradli o šperky v hodnote skoro 9,5 milióna eur, sa hviezda zaprisahala, že už nebude vo svojom dome či v hotelovej izbe držať drahé šperky a predmety. Je celkom možné, že si Kim Dianin náhrdelník nechá iba pre vlastné potešenie a na verejnosti ju s ním neuvidíme.

Domov
Zdieľať
Diskusia