Spravodajský portál pre modernú generáciu, ktorá sa zaujíma o aktuálne dianie.
Zaujíma ťa aktuálne dianie? Správy z domova aj zo sveta nájdeš na spravodajskom webe. Čítaj reportáže, rozhovory aj komentáre z rôznych oblastí. Sleduj Refresher News, ak chceš byť v obraze.
Kliknutím na tlačidlo ťa presmerujeme na news.refresher.sk
Vyskúšaj REFRESHER+ len za 1 €
Obsah vznikol v spolupráci so spoločnosťami  Footshop. Článok bol vytvorený redaktorom, ale ide o špecifickú formu partnerstva.
16. januára 2023, 10:00
Čas čítania 3:48
Richard Balog

Čerstvé teniskové novinky s cenou do 150 eur, ktoré ti budú závidieť spolužiaci aj kolegovia. Po ktorom kúsku siahneš?

Čerstvé teniskové novinky s cenou do 150 eur, ktoré ti budú závidieť spolužiaci aj kolegovia. Po ktorom kúsku siahneš?
Zdroj: Footshop
MÓDA FOOTSHOP NAJZAUJÍMAVEJŠIE PÁRY TENISIEK
Uložiť Uložené

V ponuke online obchodu Footshop nájdeš všetko, čo potrebuješ k zaujímavému outfitu, a to vrátane najčerstvejších párov tenisiek.

Online obchod Footshop je miesto, v ktorom vždy nájdeš tie najčerstvejšie novinky zo sveta tenisiek. Bez akýchkoľvek omáčok sa presunieme k plejáde trendových tenisiek, vďaka ktorým povýšiš svoje každodenné outfity na úplne nový level. Priprav sa na atraktívne retro tvary z portfólia značiek Adidas Originals alebo Puma, ale aj na svieže ikony s logom Nike.

Kompletná ponuka obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
V deň publikovania článku bola v online obchode Footshop akcia do výšky 25 % na vybrané produkty. Ceny sú pred zľavou.
Odporúčané
Ikonické siluety tenisiek teraz kúpiš aj za menej ako 70 eur vďaka novoročnému výpredaju  Ikonické siluety tenisiek teraz kúpiš aj za menej ako 70 eur vďaka novoročnému výpredaju 9. januára 2023, 10:00

Adidas Originals Campus 00s 99,95 €

Trend tenisiek, ktoré sú inšpirované skejtbordingom, je stále aktuálny a vedenie značky Adidas Originals predstavuje ďalšie vyhotovenie siluety Campus 00s, tentoraz v tmavozelenom farebnom vyhotovení s poriadne širokými šnúrkami. Ako už napovedá názov, model disponuje dizajnom zo začiatku milénia, ale aj modernými technológiami a prvotriednym spracovaním jednotlivých vrstiev. 

Tenisky Adidas Originals Campus 00s sú dostupné v mužských veľkostiach a vďaka zľave vo výške 15 percent ich môžeš mať v zbierke za 85 eur. Ak hľadáš menej výrazný variant týchto krások, skús svetlosivú verziu

Adidas Originals Campus 00s
Zdroj: Footshop

Vans Vault Style 36 LX 99,95 €

Do pozornosti dávame aj výraznú novinku od kreatívneho tímu značky Vans Vault, ktorý zahalil siluetu Style 36 LX do prémiovej kože a modrého bandana vzoru. Ikonické tenisky dostali úplne novú tvár a vyzerajú skvelo z každého uhla pohľadu. Bonusom je cena 100 eur, ktorá by nemala ohroziť ani študentský rozpočet. 

Ak tentoraz hľadáš do svojej zbierky tmavé farebné vyhotovenie tenisiek, skús čierny variant s červeným bandana vzorom. Cena je rovnaká. 

Vans Vault Style 36 LX
Zdroj: Footshop

Converse Run Star Legacy CX 117,95 €

Tenisky s logom značky Converse sú nadčasovou klasikou, ktorá by nemala chýbať v žiadnej zbierke. Upravená edícia modelového radu Run Star s prívlastkom Legacy CX je však z úplne iného sveta a očarí najmä ženy. 

Návrhári v tomto prípade vsadili na revolučnú platformu/podrážku CX s priehľadnými panelmi, zatiaľ čo zvršok zahalili do elastického plátna v čiernej farbe s bielym prešívaním a s odolnou gumovou špicou. Vo finále ide o pohodlnú obuv vhodnú na celodenné nosenie, ktorá sa prispôsobí každému tvojmu pohybu, a vďaka originálnemu vzhľadu budeš hviezdou ulíc v Bratislave, ale aj v New Yorku. 

Converse Run Star Legacy CX
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Gazelle  117,95 €

Retro siluety tenisiek sú sexy, a ak niektorá značka vie, ako s týmito kráskami zaobchádzať, je to práve vedenie spoločnosti Adidas Originals. Niekoľko dôkazov nájdeš aj v dnešnom článku, a to vrátane tohto atraktívneho vyhotovenia modelu Gazelle, ktorý je trendy aj po viac ako tridsiatich rokoch na scéne. 

Dizajnéri použili tmavozelený semiš, ktorý doplnili o kontrastné biele prúžky z kože. Ak si získali tvoje srdce, priprav si necelých 120 eur. Či je to málo alebo veľa, necháme na tvojom posúdení. 

Adidas Originals Gazelle
Zdroj: Footshop

Adidas Originals Rivalry Low 86 122,95 €

Za zásah priamo do čierneho považujeme aj obnovenie modelového radu Rivalry, ktorý má podobné línie ako slávnejšia silueta Forum. Tenisky v sebe nesú odkaz basketbalovej obuvi z osemdesiatych rokov minulého storočia, avšak s moderným puncom. 

Jednoduchý a nadčasový dizajn s tromi prúžkami z oboch strán podčiarkol ich genialitu a prispel k tomu, že ide o populárnu obuv aj v roku 2023.  Presvedč sa sám/sama a koniec koncov klasických tenisiek, ktoré môžeš nosiť so všetkým, nie je nikdy dosť, a preto odporúčame pridať Adidas Originals Rivalry Low 86 do tvojej rotácie. Majú všetko, čo by štýlové a trendy tenisky mali mať – históriu, príbeh a skvelý vzhľad.

Adidas Originals Rivalry Low 86
Zdroj: Footshop

Puma Slipstream Lo MMQ 122,95 €

Za cenu 120 eur môžeš svoj šatník doplniť tiež o túto novinku z dielní Puma. Dizajnéri rovnako v tomto prípade predstavili retro vzhľad a išlo o správne rozhodnutie. Semišové tenisky v bordovom farebnom vyhotovení sú ako stvorené na  jarné obdobie, ktoré privítame už o niekoľko týždňov.

Ak hľadáš inšpiráciu, ako ich zladiť v rámci outfitov, skontroluj sociálne siete futbalových hviezd Neymara Jr. a Memphisa Depaya, ktorí sú tvárami reklamnej kampane. 

Puma Slipstream Lo MMQ
Zdroj: Footshop

Puma Slipstream Lo ECO 122,95 €

Modelový rad Slipstream Lo má v dnešnom článku dvojnásobné zastúpenie, pričom druhá verzia týchto pohodlných retro tenisiek je zahalená do ekologického textilného zvršku, ktorý na prvý pohľad vyzerá ako menčester. 

Svetlé farebné vyhotovenie s prívlastkom „Pristine – Vaporous Gray“ je dokonalé a veľmi nás baví aj nenápadný detail v podobe kovového nápisu Slipstream v oblasti šnurovania. Cena je viac ako férová.

Puma Slipstream Lo ECO
Zdroj: Footshop

Nike Air Force 1 '07 LV8 134,95 €

Tenisky Nike Air Force 1 v nízkom vyhotovení sú jedným z najdlhšie sériovo vyrábaných modelov na svete a bezpochyby sa zaradili k najpopulárnejším kúskom výrobcu so sídlom v americkom Oregone. Dopraj si maximálne pohodlie a vyskúšaj variant s označením '07 LV8, ktoré sa pýši medzipodrážkou s technológiou Air Sole – kapsula naplnená stlačeným vzduchom, ktorá zmenila svet tenisiek.

Vyhotovenie s atraktívnym károvaným vzorom môže byť tvoje za 135 eur. Krok vedľa neurobíš ani kúpou klasického bieleho variantu s kontrastnými čiernymi detailmi.  

Nike Air Force 1 '07 LV8
Zdroj: Footshop

Nike Dunk High 142,95 €

Dizajnér Peter Moore predstavil modelový rad Nike Dunk High v roku 1984 a odvtedy boli celý čas v tieni tenisiek Air Jordan 1 a to sa zmenilo až vďaka vplyvu Travisa Scotta a Virgila Abloha. 

V priebehu niekoľkých minút sú celosvetovo vypredané azda všetky dostupné kusy, a to bez ohľadu na to, či ide o nízke alebo o vysoké prevedenie siluety. V ponuke online obchodu Footshop sú teraz dostupné tieto ženské semišovo-kožené krásky v ružovo-zelenej farebnej schéme s vintage efektom. Cena je približne 140 eur. 

Nike Dunk High
Zdroj: Footshop

Nike Dunk Low Premium 145 €

Svieže vyhotovenia modelového radu Dunk Low predstavuje vedenie spoločnosti Nike aj v priebehu zimných mesiacov, a to napríklad aj v podobe farebnej schémy s prívlastkom „Sesame“. K dispozícii je v mužských aj v ženských veľkostiach za cenu 145 eur, čo je viac ako férová ponuka vzhľadom na použitie prémiových materiálov. 

Z nášho pohľadu ide o jedno z najatraktívnejších vyhotovení siluety Dunk Low v posledných mesiacoch. 

Nike Dunk Low Premium
Zdroj: Footshop
Kompletná ponuka obuvi, oblečenia a doplnkov v online obchode Footshop
Odporúčané
Fresh módne kúsky za zlomok pôvodnej ceny. Využi novoročný výpredaj a doplň svoj šatník o mikiny, rifle aj tenisky  Fresh módne kúsky za zlomok pôvodnej ceny. Využi novoročný výpredaj a doplň svoj šatník o mikiny, rifle aj tenisky 3. januára 2023, 10:30
Domov
Zdieľať
Diskusia